III. kerület, Vörösvári út 105.

Kiadó egyéb iroda
Azonnal költözhető
III. kerület, Vörösvári út 105.
Ár havonta
11,14 ezer €
Alapterület
1206 m²
Minimum bérelhető
1206 m²
Közvetítői azonosító: COM JL-VV105
Azonosító: 28464869
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb iroda

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 előtt
Energiatanúsítvány
B
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
2
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
1,206 m²
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
88 €/hó

Leírás

Hosszú távú bérlésre kínáljuk a Vörösvári út 105. szám alatt található, 19. század végén épült, összesen 1206 négyzetméter alapterületű, különleges hangulatú és minden irodai igénynek megfelelő modern eszközökkel felújított, teljesen önálló irodaházat.

Az épület Óbuda frekventált, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető részén fekszik. Az új, egész Budát átszelő „fonódó” villamoshálózat egyik végállomása alig kétszáz méterre található a Bécsi út – Vörösvári út kereszteződésében.
Szintén itt fejezi be útját a főváros legkihasználtabb villamosa, az 1-es is.
Az autóbuszok közül a környéken áll meg a 17-es, a 137-es, a 160-as, a 218-as, a 237-es, a 260-as, valamint a 260A jelű járat is.
A közelben bevásárlóközpont, éttermek, posta is mind megtalálhatóak.

Az irodai hasznos tér 972 négyzetméter, a pince részen a gépészet kap helyet, továbbá egy része raktározásra is alkalmas, száraz helységekből áll, összesen 234 négyzetmétert ölel fel.

A földszinten tágas fogadótér és elegáns recepció várja az érkezőket, továbbá önálló vizesblokkok, egy nagyméretű étkezőkonyha és közösségi helyiség került kialakításra, a fennmaradó részen 6 iroda és tárgyalók kaptak helyet. Valamint egy akár pénztárnak is alkalmas, ablakos átadó résszel használható helység is.
A szint összes hasznos területe 318 m².

A recepció mellett helyezkedik el a hátsó bejárat, ezen keresztül lehet a pince részt megközelíteni, innen kilátás nyílik az irodaház mellett lévő lakópark sok zöldfelületet magában foglaló, csendes kertjére.
Az épület rendelkezik további specialitásokkal a pinceszinten. A gépészeti berendezésekhez szükséges technológiai, illetve tároló helyiségeken túl itt található egy exkluzív borozó helyiség, ami tárgyalások, céges találkozók rendezésére is alkalmas. A pinceszint alapterülete 234 m², amely 117 m² hasznos alapterületnek felel meg.

Az emeletre és a tetőtérbe a világos, régi korokat idéző, kovácsoltvas korlátos lépcsőházon keresztül juthatunk el.

Az első emeleten más típusú irodák kerültek kialakításra.
A folyosó két végén találhatóak a titkársági irodák beépített bútorokkal, s ebből nyílik két-két vezetői iroda. A folyosó két oldalán további különböző méretű, esetenként ajtóval összenyitott irodák találhatók. Az alkalmazottak rendelkezésére áll még továbbá egy beépített konyha és természetesen a vizes blokkok is. A szint jelenlegi összes hasznos alapterülete 318 m², ebből a kiszolgáló helyiségek és a közlekedő hasznos alapterülete 36,08 m².

A tetőtéri szinten két nagyméretű irodablokk található, külön bejáratokkal, de körbe járhatóan is akár. Elkülönített tárgyalószobákkal, vezetői irodákkal, és mosdókkal. Különleges elrendezése és egyedi hangulata tökéletesen alkalmas az egy légterű használatra is, de van lehetőség kisebb blokkokra is osztani, így a felhasználhatósági lehetőségek tovább bővíthetők. A tetőtér hasznos alapterülete összesen 330 m², ebből az előtér 6,03 m².

Az épület fűtése gázkazánról biztosított, lapradiátor hő leadókkal. Az épület klímaberendezéssel és hűtő-fűtő fan-coil-okkal szerelt, így az egész épületben, tetőtérben is biztosított a megfelelő hőmérséklet télen, nyáron. A meleg vízellátás elektromos tárolós illetve szaniter alá szerelt átfolyós vízmelegítőkkel megoldott.

Az irodaház tőszomszédságában, mélygarázsban, bérleti díj ellenében a parkolás is biztosított.

Ez a jól megközelíthető, igazán elegáns épület, kiválóan alkalmas többek között cégközpontnak, pénzintézetek, szerkesztőségek, továbbá magánklinikák, magániskolák vagy egyéb intézmények kihelyezett irodai funkciójára.

Minimum bérleti idő 3 év.

Bérleti díj: földszinti és emeleti irodaterület 10,5 EUR + ÁFA/nm/hó
Bérleti díj: alagsori raktár és egyéb terület 4 EUR + ÁFA/nm/hó
A teljes épület bérleti díja: 11.142 EUR + ÁFA/hó
Üzemeltetési költség 1,5€/nm/hó +ÁFA
Rezsi: fogyasztás után külön fizetendő, mérőórák szerint.
Parkoló bérleti díj: 88 EUR/beálló/hó +ÁFA

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen minket bizalommal!