Bezárás

Bakonybél, Fürdő utca 20.

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 300 m²
Ár 64 millió Ft
  • Térkép
06 30 205 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Kiváló lehetőség Bakonybélben!
Eladóvá vált jó hírű, saját vendégkörrel rendelkező bakonybéli vendégházunk. A falu kedvenc utcájában található most is üzemelő, kiemelkedően sikeres vendégház. Tökéletes megoldás olyanok számára, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy belevágjanak a falusi turizmusba. A Kemencés Házzal egy már kigondolt, megvalósított üzletet kaphat és kényelmes lakást családjának.
Telken belül murvás vendégparkoló, tágas kiülő működő kemencével, fa tüzelésű szaunával, parkosított kertben dísz tó halakkal.
A ház jelenleg 3 apartmannal üzemel, melyeket 2016-ban újítottunk fel. Mindegyikhez saját konyhasarok tartozik és zuhanyzós fürdő. Összesen 13 fő elhelyezésére alkalmas + 3 pótágy elhelyezhető. A vendégház részhez tartozik egy közösségi helyiségként is használt étkező.
A ház felső szintjén teljesen elkülönülő lakrész, mely családjának minden igényt kielégítő lakhatást biztosít: 2 háló + étkező + nappali klímával+ konyha, gyönyörű cserépkályhával és tágas zuhanyzós + sarokkádas fürdővel. A tulajdonos autóját zárt garázsban tárolhatja.
A ház fűtéséről Atmos DC50 faelgázosító kazán gondoskodik.

Fejlesztési lehetőségek:
Az épülethez tartozik egy szerkezetkész tetőtér, illetve még egy apartman. Így a ház kapacitása lényegesen megnövelhető, plusz 3x4 fős apartman és egy 2 fős stúdió alakítható ki. Erre a munkára rendkívül jó feltételekkel pályázni is lehet.

Nem árulunk zsákbamacskát. Minden segítséget megadunk az új tulajdonosnak, hogy zökkenőmentesen folytathassa tovább megkezdett munkánkat.

Nagy lehetőség! Beszélgessünk róla!Ha Ön ingatlanos, tisztelettel kérjük, ne raboljuk egymás idejét!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 205 ···
Üzenetet küldök