Bezárás

7. kerület, Külső-Erzsébetváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 160 m²
Ár 36,9 millió Ft
  • Térkép
Ádám Csaba
06 70 677 ···
Lakáskulcs-direct Budapest
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Budapesti Lakáskulcs ingatlan és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant.ITT MINDENT LEHET, NINCS AKADÁLYA CÉGES RENDEZVÉNYEKNEK, OTT ALVÓ BULIKNAK SEM!


SZERETNÉL EGY SAJÁT SZÓRAKOZÓHELYET, AMI BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES?
SZÍVESEN FORMÁLNÁD SAJÁT ÍZLÉSEDRE, DE SZÜKSÉGES A JÓ ALAP, A TÖKÉLETES HELY?


ÍME A MEGOLDÁS ITT VAN!!


Andrássy - Thököly út közötti részen, ez a csodálatos 160 nm Önre vár! Bulinegyed közelében, jól jövedelmező befektetés kialakítására is tökéletes, de egyéb célra is alkalmas.

Speciális kialakítású üzlethelyiség külön utcai bejárattal, az ingatlan két elkülöníthető részből áll, egy teljes értékű bár és tánctér teljes elektronikai és szórakoztató felszereléssel hangszigetelten, a másik részben pedig 10 db ágy található 2 helyiségben. A bárt és az alvó részt elválasztó ajtók szintén hangszigeteltek, a bárhoz külön WC tartozik és természetesen a pihenő szakaszban is van WC külön zuhanyzóval. Az ablakok mindenhol 3 rétegűek, elszívás mindenhol ki van építve. A fűtés elektromos kazánról radiátorokon keresztül történik.
Videós beléptető rendszer működik az ingatlanban, természetesen nagy sebességű internet és TV kiépítve.

Az ár magában foglalja a teljes berendezést, mint például riasztó-, Laney hangrendszer, nagy képernyős Smart TV, bárban hűtők, játékgépek (csocsó, darts, sörpong stb.), 2 db páraelszívó, diszkófények ..Hívjon, nézzük meg közösen!További kérdések esetén várom hívását, biztosan tudok Önnek segíteni! Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is.


Ádám Csaba az Ön ingatlan szakértője.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 677 ···
Üzenetet küldök