Esztergom, Széchenyi tér

Eladó családi ház
Alapterület 340 m²
Telekterület 382 m²
Szobák száma 6
Ár 165 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 261 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó Esztergom reprezentatív főterére néző, klasszicizáló stílusú, XIX. század elején épült polgári lakóépület 260 + 80 m2 hasznos alapterülettel.

A ház a főtér irányába zártsorú kialakítású, L alakban beforduló oldalhatári beépítéssel, rendezett belsőkerttel. Az 90-es években gondos, műemléki alaposságú felújításon esett át, tetőtere beépült.

Ezt az épületrészt kiegészítendő, a jelenlegi tulajdonos hozzácsatolta és felújította az oldalkerti szárny egy további 80 m2 nettó alapterületű lakóegységét. A jelenleg használatban lévő épületrész pinceszintje borospinceként kialakított vendégtér, boltozott terekkel, téglaburkolatú padozattal.

A földszinti, reprezentatív terek az épület korának és környezetének megfelelő autentikus hangulati enteriőrrel kialakítottak, bútorozottak.

A tetőtérben 3 egymástól független használatú apartmanegység került kialakításra. Az épület eredeti tetőszerkezete látszó kialakítással vált a tetőtér egyedi, bensőséges hangulatú karakterének meghatározó elemévé. Az egykori felújítás figyelembe vette és megőrizte az épület történeti értékeit. Nyílászárók, falszerkezetek, burkolatok és az új lépcső kialakítása mind ennek szellemében készültek.

A jelenleg lakóépületként használt terek kialakításukban igény szerint alkalmasak eltérő funkció befogadására: akár szállás-szolgáltatás vagy kereskedelmi hasznosítás céljára is alkalmasak.

A jelenlegi tulajdonos gondos gazdája az épületnek. A szükséges karbantartások időben és maximális hozzáértéssel elvégzésre kerülnek.

Eladási ára: 165 M Ft.

További anyag természetesen elérhető az épületről.
Kizárólag leinformálható, a megtekintés előtt személyét igazoló vevő jelentkezését várjuk!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Nagy Judit
A referens összes hirdetése
06 20 261 ···
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?