Bezárás

Ráckeve, Szulla

Eladó családi ház
Alapterület 71 m²
Telekterület 950 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Classingatlan László
06 70 948 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ráckevén 2 szobás, verandás, felújított parasztház

Az elmúlt években felújított és átalakított, jó elosztású verandás ház vastag, 60 cm-es vályogfalakkal épült, így a nyáron hűvös és a télen tartja a meleget.

Aszfalt úton helyezkedik el, a 950 m2-es, csatornázott telken, a fedett terasszal együtt 71 m2-es épület.
A felújításnak köszönhetően teljesen új tetőszerkezetet, gerendákat, cserepeket, tető-hőszigetelést, ereszcsatornát kapott a ház, az új vakolás is teljes felületen értendő, kívül-belül.

A kertkapun akár autóval/autókkal beérkezve tárul szemünk elé a boltíves, fedett veranda, melyről belépve az új járólappal burkolt konyhába érkezünk egy új, biztonsági bejárati ajtón át.

A gáztűzhely palackról üzemel, de folyamatban van a gáz telekre bekötése, így az új tulajdonos tervei alapján természetesen beköttetheti a házba, ez esetben a cirkó fűtéssel együtt vezetékes gázról működtethető majd.
A cirkó és a konyhai mosogató vízellátása a vezetékes vízről, a többi vízvételi hely - az olcsó működés jegyében - hidroforról működnek, így pl: a locsolás és a mosdók, WC-k.

A fűtés és meleg víz cirkóról működik és minden vízcsapnál a meleg vizet helyi melegítő rendszer biztosítja, tehát nem kell pazarolni a gázt és a vizet, míg a kazánból odaér a meleg víz.
A hőleadást minden helységben új lapradiátorok biztosítják. Az utcára tekintő, redőnnyel és biztonsági ráccsal ellátott, dupla-üveges fa nyílászáró adja a természetes fényt.

A konyhából egyik irányba a tágas nappaliba léphetünk át egy boltív alatt, ahol szintén az utcára tekintő, redőnnyel és biztonsági ráccsal ellátott, dupla-üveges fa nyílászáró adja a természetes fényt.
Az igényes, fa-erezet mintájú járólap szintén teljesen új. Ebben a helységben van egy kemence-tömegkályha is, melyet fával lehet fűteni.

A konyhából a másik irányba egy hálószoba van, melyben szintén redőnnyel és biztonsági ráccsal ellátott, dupla-üveges fa nyílászáró van.

A hálószobából lehet a nagyobb, szintén járólappal burkolt fürdőszobába lépni, melyben WC is elhelyezésre került.
A fürdőben kézmosó is van, modern átfolyós vízmelegítővel, így nem fogy el a meleg víz és az áramot csak használatkor veszi igénybe.
A fürdő sarkában tágas zuhanyfülke van és természetesen ebben a helységben kapott helyet a fűtés központi egysége is.

A fürdőből és az udvarról is megközelíthető a nagyobb raktár helység, ebben van a padlásfeljáró is.

A másik tároló helység a teljes egészében fedett verandáról nyílik, így ideális a kerti eszközök, szerszámok, kerékpárok, robogó stb. elhelyezésére.

A veranda másik végén nyílik a kisebb mellékhelység, melynek, ha szükségtelenné válna, könnyedén új funkciót adhat az új tulajdonos.

Az udvar füves, jelentős része beépíthető, bőven elfér rajta garázs, melléképület.

Ráckeve, a kis Duna ezen része a vizek szerelmeseinek rendkívüli lehetőséget kínál.
A nyugodt kis horgászparadicsom egész évben bőséget kínál, de örömet okozhat a csónakázás, vagy a nyári fürdőzés is.

A környéken: a belváros, élelmiszerboltok, sörkert, cukrászda, dohánybolt, a méltán híres vízparti piac, templomok, bölcsőde, óvoda, iskolák, hivatalok, bankok, szakorvosi rendelők, kulturális látnivalók, szupermarketek, pizzéria, pékségek, műszaki boltok, ruházati üzletek, az egész évben nyitva tartó Aqua Land élményfürdő

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 948 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk