Bezárás

Alsóörs, Veszprém megye

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 63 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Jaksa Éva
06 30 267 ···
 
KissJaksa Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 3
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás panorámás
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Hat egyedülállóan színvonalas, egyedi építészeti megoldású két íven nyugvó apartman csoportban kínálunk, a piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben. A 6 vízparti apartman csoportban, egy élménytóval elválasztott nyugati és keleti íven összesen 32 apartmanban, a társas házi miliőt határozottan mellőzve, 121 különleges kialakítású, privát luxuslakás várja igényes tulajdonosát. Az épületek alsó lakásai közvetlen kertkapcsolatosak. Az épületek egy belső mintegy, 1 ha területű dísztavat fognak közre, ugyanakkor a Balaton is minden pontjáról látható. A vízfelület látványa nyugalmat áraszt, és feltölti a lakókat. A zavartalan pihenést szolgálja az eltolt, sorházra emlékeztető elrendezés, a helyenkénti átriumos kialakítás, az önálló használatú kertrészek, az egymás melletti apartmanoknál térben jól elkülönülő teraszfelületek, a kiváló tájolás és a nagyobb, szellősebb terek. Az apartman csoportok szintjei a part felé haladva csökkennek, ez, valamint az íves kialakítás biztosítja a balatoni panoráma zavartalanságát.
Előnyök
A limitált számú lakások megépítését követően, a Balatonon egyedülálló kialakítású, közvetlen vízparti luxus lakópark! Belső kb 1 hektáros élménytóval, wellness szolgáltatással, borospince és bortrezorral, 2 emeletes Yacht klub, vízi sporteszköz tárolókkal, 100 méteres privát strand, elektromos autó és hajó töltési lehetőséggel facility managment szolgáltatásokkal!

A lakások ára m2-től függően változik.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 267 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk