Bezárás

Kalocsa, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 700 m²
Ár 270 millió Ft
  • Térkép
Rónai Krisztina
06 30 796 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Kalocsa központi részén eladásra kínálok egy jelenleg is működő, folyamatosan karbantartott, kiváló állapotban lévő panziót.

Az ingatlanban jelenleg a panzión kívül a földszinten egy üzlethelyiség található (200nm), melynek folyamatos megbízható bérlője van, valamint egy 100 négyzetméteres igényesen kialakított lakás is található (a lakás tovább 4 db külön bejáratú apartmanra bontható). Ezen a szinten van a panzió recepciója, étkező helyisége, mosdók, valamint a konyhája.
Az emeleti részen 7 szoba található, egy közös társalgó helyiséggel.
A tetőtérben még további 5 db szoba található. A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba és légkondicionáló tartozik.

Igény esetén a teljes bútorzattal is átvehető.

Az 1200 négyzetméteres telken fekvő ingatlan klímatizált és központi fűtés rendszerrel rendelkezik. 2012-ben az egész ingatlan felújításon esett át, így kitűnő állapotban van.

Az üzemeltetést végző vállalkozás is átadásra kerülhet, ha ez szükséges, mivel így minden engedély és működési feltétel folyamatosan tovább vihető.

Az épület tejesen körbe járható, zárt parkolóval rendelkezik, kerti terasz is kialakítható.

Nagyszerű lehetőség befektetőknek, vendéglátó egység nyitásában gondolkodó vállalkozóknak, de egyéb más üzleti tevékenységre is alkalmas, mivel Kalocsa egyik legforgalmasabb központi részén helyezkedik el.

Kérésre bővebb tájékoztató anyagot és további fényképeket küldök!

Amennyiben a hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!

Az alaprajz tájékoztató jellegű!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök