Bezárás

Pécs, Teréz utca

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 528 m²
Ár 165 millió Ft
  • Térkép
Várai Sándor
06 70 278 ···
GDN Ingatlan Pécs
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

A történelmi belváros szívében nagy múltú étterem eladó. A 4 szinten elhelyezkedő épület teljes körű felújításra került 2003-ban. Jelenleg is prosperáló vendéglátóhely sok lehetőséget ad új tulajdonosának.
A földszinti meleg konyhás, két teremből és kiszolgáló részekből álló, összesen 241nm alapterületű egységhez szervesen kapcsolódik a középkori pincében kialakított 52nm-es Vinárium és bor-trezor.
A szint +tetőteres felső két szint a nagyteremből közelíthető meg kényelmes belső lépcsőn. Nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas a külön pulttal, étel lifttel, szociális helyiségekkel rendelkező 184 nm es „U” alakú vendég-váró térrész.
Innét jutunk fel a tetőtéri, 50nm-es zárószintre. Itt irodai és egyéb raktározási funkciók üzemelnek. Ez a zárószint kialakítása folytán lakásként is üzemelhet, amely tovább bővíthető, a beépítettlen padlástér hasznosításával.
Az emeleti térrész egy szép belső 47 nm-es átriumot ölel körbe.
Minden szint klimatizált, és az ingatlan együttes korszerű gáz központi fűtéssel rendelkezik. Átgondolt szellőzéstechnika. Az épület utcai homlokzata, tetőszerkezete is felújításra került.
Szintenként-i térrészek áttekintése
int) Borospince (Vinárium)és trezor valamint tároló együtt 53nm.(melléklet)
int) Utca szint, portállal, külön teremmel, nagy teremmel , konyhai háttér funkciókkal 241 nm .Ez a szint rendelkezik gazdasági bejárattal is.(alaprajzi melléklet)
3. szint) u-alakú nagyterem + mosdók, tárolók 184nm (melléklet)
Belső átriumos udvar 47 nm.
4. szint) tetőtér 50nm,több egymásra felfűzött irodával. A padlástérből további 15-20 nm hasznos területtel bővülhet.
Kondíciók
Az ingatlanegyüttes egy helyrajzi számon van. A pince szint és földszint irányára
együtt 90 mil Ft . Áfa =0%
A 3 és 4. (tetőtéri) szint irányára együtt 75 mil Ft+27 % Áfa
Az teljes 528nm-es, hasznos alapterületű (+47nm átriummal rendelkező ) épületegyüttes irányára 165 mil Ft . Az ajánlat nem tartalmazza a leltár szerinti speciális konyhai és szerviz eszközöket, gépeket stb. A földszinti külön terem pótolhatatlan Zsolnai kerámia díszítő elemei és Zsolnai borkút szintén nem részei a fenti ajánlatnak. Mind a berendezési és felszerelési valamint a kerámia díszítő elemek –akár részben-megvásárolhatók egyeztetés követően. Kérjen további információt.
Alternatívák:
Az emeleti rész kialakításakor a tulajdonosi kör törekedett az alternatív hasznosítási lehetőségekre. A mostani kialakítás mellett a két felső szintet át lehet építeni lakórésszé, ami a mai piaci igényeket figyelembe véve még vonzóbb befektetéssé teheti az ajánlatot.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 278 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk