Bezárás

Balatonrendes, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 426 m²
Ár 950 millió Ft
  • Térkép
Mühlbauer Brigitta
06 70 705 ···
Duna House Veszprém 1.
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló nincs
**** ELADÓ PANZIÓ, ÉTTEREM ÉS BORÁSZAT TELJES FELSZERELÉSSEL! ****

Az eladásra kínált terület a Balaton felvidéken terül el. A 6 SZOBÁS PANZIÓ földszintjén fogadótér, JÓL MŰKÖDŐ ÉTTEREM és a kiszolgáló helyiségek találhatóak. A fogadótérből közelíthetjük meg a BOROSPINCÉT, mely hangulatos, boltíves kialakításának köszönhetően kiváló helyszínt biztosít BORKÓSTOLÓK és RENDEZVÉNYEK lebonyolítására.
Ugyancsak a fogadótérhez kapcsolódik a közel 70 nm-es PANORÁMA TERASZ, ahova kiülve a helyben feldolgozott saját borunkat ízlelgetve gyönyörködhetünk a páratlan BALATONI PANORÁMÁBAN.

A területek déli és dél-nyugati fekvésének és szélvédett környezetének köszönhetően CHARDONNAY, OLASZRIZLING, KÉKFRANKOS és FURMINT ültetvényeken kiváló minőségű szőlő terem. A helyben működő saját feldolgozó üzemben készült MINŐSÉGI BOROK méltán jelennek meg több étterem, vendéglátó egység és borszaküzlet kínálatában.

Az ajánlat tartalmazza:
•Feldolgozó épülete és berendezési tárgyai,
•Pince és berendezései,
•Étterem és panzió teljes felszerelésével,
•Nyaraló + pincéje és kert,
•7,3 hektár szőlő-kert-szántó és utak,

7,3 hektár szőlő kert-szántó és utak:
Két területen, a Badacsonyi és a Balaton-felvidéki borvidéken terülnek el a borászatot megalapozó, magyar magántulajdonban lévő szőlőterületek. Mindkét terület déli, dél-nyugati lejtésű. Már az első gazdálkodási évben elérték a Chardonnay világverseny (Chardonnay du Monde) második helyezését.

Feldolgozó épülete, berendezési tárgyai, pince és berendezései:
Az üzem 170 m2 területen került kialakításra. Az egyik helyiségben a szőlő fogadására és feldolgozására alkalmas berendezések találhatóak, a másik helységben a bor tárolása, illetve a must erjesztése történik.

Nyaraló + pincéje és kert:
A területhez tartozik a mellette található nyaraló ingatlan is, amely 4.000,- m2 kert, cca 56 m2 ház, 30 m2 pincét foglal magában. Jelenleg az étterem-panzió üzemeltetője bérli, saját használatra.

Amennyiben az új tulajdonos befektetésnek vásárolja meg az ingatlant, a most üzemeltető Kft. továbbra is vállalja a szőlő termesztését, feldolgozását, valamint a panzió és az étterem üzemeltetését is szívesen folytatja a jelenlegi bérlő.

Az ingatlan irányára 2.987.000 EUR!!!!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon!

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House Veszprém 1.
Az iroda összes hirdetése
06 70 705 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?