Rimóc, Nógrád megye

Eladó vályogház
Alapterület 75 m²
Telekterület 4 000 m²
Szobák száma 3
Ár 7,7 millió Ft
  • Térkép
Tahu Sándorné
06 20 357 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó vályogház

Komfort félkomfortos
Fűtés egyéb, elektromos
Rezsiköltség 10 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Nógrád megyében , Hollókő szomszédságában, Rimócon, csendes kis faluban, vidéki környezetben eladó egy palóc stílusú paraszt ház. A szomszéd városok könnyedén megközelíthetőek, 5km-en belül találhatóak. Nyaralónak, hétvégi háznak is kiváló.
A házban három szoba, konyha, fürdőszoba található, mely nagyobb családnak is kényelmes lakhatást biztosít. Víz, villany, csatorna be van vezetve, gáz csonk telken belül található. Ház körül, állattartásra is van lehetőség. Gyümölcsfákkal, kúttal, verandával igazi nyugalmat árasztó paradicsom lehet az Ön számára.
A közelben iskola, óvoda, élelmiszer üzlet, orvosi rendelő.
Buszmegálló kb 100 méter. Napjainkban Rimócot egy folyamatosan haladó, de hagyományait tisztelő és ápoló településnek láthatjuk. Teljesen kiépült infrastruktúra, sikeres pályázatok, több aktív civil szervezet, rendezvények, szálláshelyek, rendezett településkép mutatják a fejlődést.
Az ide látogatók élő falut találnak nálunk, mesélő öregeket, virágzó kerteket, termő földeket, egy szigetet a rohanó világban.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ingatlan, kérem hívjon bizalommal. Hitel és Csok ügyintézésében kérje irodánk segítségét.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Tahu Sándorné
A referens összes hirdetése
06 20 357 ···
Balla Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?