Bezárás

Békéscsaba, Keletikertek

Eladó tanya
Alapterület 90 m²
Telekterület 8 763 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
  • Térkép
Tóth János
06 20 922 ···
Fair Play Plusz Ingatlanközvetítő és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Befektetőknek, vállalkozóknak, társaságoknak, nagycsaládosoknak egyaránt ajánljuk az alábbi ingatlant, mely Békéscsaba külterületén, főútvonaltól 3 km-re található és ami egy igényesen felújított, vályogból készült tanya, 0,7 ha szántó földterülettel.
Az épületben - a falazatnak köszönhetően- minden évszakban kellemes a klíma.
A riasztóval felszerelt ingatlan minden oldalról kiváló állapotú kerítéssel körülhatárolt és gond nélkül megközelíthető akár csapadékos időszakban is, mivel az aszfaltozott és kövezett út vezet oda.
A kaputól a házig téglával kirakott udvarrészen sétálhatunk. Balra egy nagyméretű góré áll, teteje mindkét oldalról meghosszabbított. Innen járda vezet tovább.
A lakóépület előtt egy 30 m2-es nyitott, igényesen, megépített kerti házikó( filagória ) van, melynek aljzata járókővel burkolt . Alatta akár 40 személy is elfér. A meleg évszakban helyet adhat kisebb rendezvényeknek, de családi, baráti , munkahelyi, szervezeti összejövetelek színtere is lehet.
Hatalmas, lombhullató fák „ vigyáznak” a járda mellett és az udarban, ahol egy teljesen új építésű, tégla falazatú, koedukált , vízöblítéses WC is van.
A teljesen aláfalazott, szigetelt főépület tornácos (vadonatúj pillérekkel, beépítet hidrofór-házzal)melynek tetőszerkezete a födémtől kezdve a cserépig teljesen ki lett cserélve, és komplett felújítást nyert.
Védőháló van az itt fészkelő madarak ill. darázsfészkek ellen, Lindab-lemez védi az ingatlan falazatát az esetleges vízszivárgás ellen
A házba belépve modern beépített szekrénnyel, villanytűzhellyel felszerelt konyhába jutunk, melyből le lett választva a fürdőszoba ( zuhanyzóval). Innen nyílik egy néhány éve megépített, teljesen új, hatalmas és gyönyörű cserépkálya tűztere, mely a nagyobb szobában kapott elhelyezést,ezzel hangulatosabbá varázsolva a helyiséget, melyet egyedileg méretre szabott, modern stílusú szobabútor is díszít.
A konyhából egy másik helyiség is nyílik, mely funkcionálhat akár gyerek- vagy hálószobaként.
Mindkét szobában hajópadló van.
Az ingatlanon gáz, ivóvíz nincs, elektromos áram van, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A főépületben található még egy kamra illetve egy műhely.
Kábeltévé van.
Az ingatlan természet-közeliségét kihangsúlyozandó épült egy magasles valamint egy vadetető.
A megyeszékhely az Alföld délkeleti részén, a Kettős-Körös folyótól 8 km-re található.
Ezek a földrajzi adottságok ( folyók, holtágaik , védőgátak, az ártér, erdők, ligetek,stb )együttesen színesítik az itt élők és az idelátogatók mindennapjait. Számos település rendelkezik termál- és gyógyfürdővel ( Békéscsaba, Békés Gyula, Gyomaendrőd ) mely minden évszakban színes kulturális- , sport- és gasztronómiai programmal várja kedves vendégeit.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Fair Play Plusz Ingatlanközvetítő és Hiteliroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 922 ···
Üzenetet küldök