Bezárás

Besenyőtelek, Heves megye

Eladó családi ház
Alapterület 140 m²
Telekterület 1 372 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Borbásné Muschitz Mária
06 70 932 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás nincs megadva
Több funkciós lehetőséggel bíró családi ház eladó Besenyőtelken fő út mellett. A ház 1989-ben épült szilikát falazóblokkból. A nyílászárók Sofa Therm típusúak (kivéve a bejárati ajtó és garázsajtó - ez utóbbi felújításra szorul:üvegezés). A héjazat Békéscsabai mázas cserép. A belső tér kétfelől megközelíthető: a főutcáról, a garázs mellett, illetve az udvaron keresztül a hátsó teraszról. Konyha: gáztűzhely, szekrények, polcok (nem beépített. Kamra: polcozva (részben). A kamra és a konyha is ablakkal ellátott, a szellőztetési lehetőség biztosított. A fűtési lehetőség gázról vegyes tüzelésűre egyetlen mozdulattal átkapcsolható. A földszinti rész teljesen készen, jelenlegi állapotában lakható. A tetőtérben két szoba (erkéllyel) készült el, amely használható, de a "nappali" és a fürdőszoba félben maradt. A közműkiállások fent vannak, hiányoznak a szerelvények, burkolatok.
A szuterén ötfelé van osztva, de saját igény szerint módosítható a válaszfalak elhelyezkedése.
Az ingatlan részben van körbekerítve. A nagy kertben található sok gyümölcsfa (cseresznye, alma, körte, barack, dió, mogyoróbokrok, szőlő) és veteményeskertnek is van hely bőven. Sütögető hely kialakítva, itt szintén alkalmas a terület a füvesítésre (bokrok, virágok, szabadidőhely kialakítása). A fedett hátsó terasz a belső udvarra néz, így az utca zaját tompítja a ház, kellemes intim szféra kialakítható. A garázs a házzal egybe épült, alatta szerelő aknával.
Ez az ingatlan, fekvéséből adódóan több lehetőséggel is bír. Az adottságokat figyelembe véve tökéletes otthon tud lenni egy többgyermekes család számára (a településen minden ellátottság biztosítva van: boltok, pénzintézet, orvos). Füzesabony közelsége az esetleges helyi hiányosságat tudja pótolni. Eger szintén fél órányira van, amely mind munkalehetőség, mind pedig szórakozás, bevásárlás szempontából frekventált helyet foglal el.
A kertben meg tudja termelni az itt lakó a saját szükségleteit kielégítő kertészeti növényeket, s a gyümölcsfák is gazdagon ellátják terméssel. A másik lehetőség az utcafronti adottságból nyílik: a gépkocsitároló alkalmas kis üzlet nyitására (korábban is volt így hasznosítva). A Tisza-tó közelsége, a ház előtt futó ide vezető tranzit útvonal átjáróforgalma jó vevőközönség lenne horgászcikk, dinnye, strandkellékek stb. áruk forgalmazására.


Kapcsolat a hirdetővel

Borbásné Muschitz Mária
A referens összes hirdetése
06 70 932 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk