Besenyőtelek, Heves megye

Eladó családi ház
Besenyőtelek, Heves megye
Alapterület
140 m²
Telekterület
1372 m²
Szobák
4
Azonosító: 27388548
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Balla Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Borbásné Muschitz Mária
Balla Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Több funkciós lehetőséggel bíró családi ház eladó Besenyőtelken fő út mellett. A ház 1989-ben épült szilikát falazóblokkból. A nyílászárók Sofa Therm típusúak (kivéve a bejárati ajtó és garázsajtó - ez utóbbi felújításra szorul:üvegezés). A héjazat Békéscsabai mázas cserép. A belső tér kétfelől megközelíthető: a főutcáról, a garázs mellett, illetve az udvaron keresztül a hátsó teraszról. Konyha: gáztűzhely, szekrények, polcok (nem beépített. Kamra: polcozva (részben). A kamra és a konyha is ablakkal ellátott, a szellőztetési lehetőség biztosított. A fűtési lehetőség gázról vegyes tüzelésűre egyetlen mozdulattal átkapcsolható. A földszinti rész teljesen készen, jelenlegi állapotában lakható. A tetőtérben két szoba (erkéllyel) készült el, amely használható, de a "nappali" és a fürdőszoba félben maradt. A közműkiállások fent vannak, hiányoznak a szerelvények, burkolatok.
A szuterén ötfelé van osztva, de saját igény szerint módosítható a válaszfalak elhelyezkedése.
Az ingatlan részben van körbekerítve. A nagy kertben található sok gyümölcsfa (cseresznye, alma, körte, barack, dió, mogyoróbokrok, szőlő) és veteményeskertnek is van hely bőven. Sütögető hely kialakítva, itt szintén alkalmas a terület a füvesítésre (bokrok, virágok, szabadidőhely kialakítása). A fedett hátsó terasz a belső udvarra néz, így az utca zaját tompítja a ház, kellemes intim szféra kialakítható. A garázs a házzal egybe épült, alatta szerelő aknával.
Ez az ingatlan, fekvéséből adódóan több lehetőséggel is bír. Az adottságokat figyelembe véve tökéletes otthon tud lenni egy többgyermekes család számára (a településen minden ellátottság biztosítva van: boltok, pénzintézet, orvos). Füzesabony közelsége az esetleges helyi hiányosságat tudja pótolni. Eger szintén fél órányira van, amely mind munkalehetőség, mind pedig szórakozás, bevásárlás szempontából frekventált helyet foglal el.
A kertben meg tudja termelni az itt lakó a saját szükségleteit kielégítő kertészeti növényeket, s a gyümölcsfák is gazdagon ellátják terméssel. A másik lehetőség az utcafronti adottságból nyílik: a gépkocsitároló alkalmas kis üzlet nyitására (korábban is volt így hasznosítva). A Tisza-tó közelsége, a ház előtt futó ide vezető tranzit útvonal átjáróforgalma jó vevőközönség lenne horgászcikk, dinnye, strandkellékek stb. áruk forgalmazására.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Balla Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Borbásné Muschitz Mária
Balla Ingatlaniroda