Bezárás

Jászapáti, Tüzér utca 1.

Eladó telephely
Alapterület 1 546 m²
Telekterület 3 086 m²
Ár 44,9 millió Ft
  • Térkép
Boros Róbert
06 30 489 ···
In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Az ingatlan a település központjában található egy mellékutcában.

Kivett ipartelep megnevezésű, 3086 m2 térmértékű telekingatlan szabálytalan sokszög alakú terület, melyen 5 felépítmény áll. A telephely régen varrodaként funkcionált, jelenleg használaton kívül áll.

A nem beépített terület betonozott. Az ingatlannál valamennyi közmű elérhető.

Főépület (3. sz. épület): 538 nm. A földszinti rész két nagyobb egységre van osztva, míg az emeleten egy nagyobb és több kisebb helyiség található. Régen ebben az épületben működött a varroda, illetve az irodai részek is itt kaptak helyet. Az épületben egy vizesblokk található, mely a lépcsőpihenőből érhető el.

Melléképület kazánházzal (1. sz. épület): 738 nm. Az épületben 3 elkülöníthető funkció figyelhető meg. Az utcafront felé eső részben kapott helyet a szociális blokk,

öltözők, zuhanyzó, WC, illetve egy műhely és kis raktáregységek találhatók. Ehhez építették hozzá a telek vége felé haladva további gyártóegységeket.

Melléképület raktár (2. sz. épület): 96 nm. A fűthető épületben két egylégterű helyiség van, raktározásra használták

Melléképület volt készáru raktár (4. sz. épület): 167 nm. Földszintes fűthető raktárépület, melyben a készárut tárolták. Az épület két egységre osztott, az egyik egy egylégterű raktár, a másikban részben egy kis konyhát alakítottak ki a dolgozóknak

Portaépület (5. sz. épület): 7 nm.

Eladási ár: 44.900.000 MFt + áfa

Kapcsolat a hirdetővel

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 30 489 ···
Üzenetet küldök