Bezárás

Vonyarcvashegy, Zala megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 240 m²
Ár 72,48 millió Ft
  • Térkép
Szlovacsek Anita
06 30 927 ···
Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

BEJÁRATOTT BALATON PARTI ÉTTEREM TELJES BERENDEZÉSSEL A VONYARCVASHEGYI STRANDON ELADÓ

SZERETNE SAJÁT VÁLLALKOZÁST? VONZZA A BALATON NYÁRI HANGULATA? BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET KERES? TAPASZTALT VENDÉGLÁTÓ? ITT AZ ALKALOM, HOGY ÁTVEGYEN EGY 21 ÉVE MŰKÖDŐ, BEJÁRATOTT, JÓL MENŐ ÉTTERMET-BÜFÉT A VONYARCVASHEGYI STRANDON!

A Balaton partján, Vonyarcvashegyen eladóvá vált egy 21 éve működő, bejáratott, két szintes, tetőteraszos, balatoni panorámás étterem-büfé a teljes berendezésével, felszerelésével, konyhaberendezéseivel és vendégkörével.
A népszerű és kedvelt vonyarcvashegyi strand klasszikus, legforgalmasabb részén található az étterem, aminek földszintjén 80 m2-es kerthelyiség, fölötte ugyanekkora örök balatoni panorámás terasz várja a vendégeket. Az éttermet 80 m2-es melegkonyha látja el, mögötte 7 m2-es fagyasztó kamra, konyhai előkészítő és kiszolgáló helyiségek, valamint személyzeti létesítmények találhatók. Az ingatlanhoz 2 állásos gépkocsi beálló is tartozik. Igény szerint a létesítmény 2 azonos méretű, különválasztott konyhával önállóan is működni képes étteremmé alakítható.
A vételár tartalmazza az étterem és kerthelyiség valamennyi berendezését és bútorait, a melegkonyhák valamennyi eszközét, berendezését, gépeit.

A KÖRNYÉKRŐL:

Vonyarcvashegy a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb nyaralóhelye, csodás panorámával, vendégszerető, kedves helyi lakosokkal. Strandja a nyaralók körében nagyon kedvelt, többször elnyerte már a legjobb balatoni strand címet, hatalmas zöld területtel, rengeteg fával és gyermekbarát, modern játszóterekkel várja a nyaralókat.
A település szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek, a közelmúltban nyílt meg a Vonyarc Marina hajó- és jachtkikötő, ahol még szép számban bérelhetők kikötőhelyek, folyamatosan bérelhetők hajók, és amely éttermével és számtalan szolgáltatásával jelentős fejlődést biztosít a település lakói és az ingatlanok tulajdonosai számára az elkövetkező években.
Keszthely a Balaton fővárosa 5 km-re, Hévíz alig pár kilométerrel távolabb fekszik. Mindkét város egész évben számos turisztikai és kulturális programmal, látnivalóval, bevásárlási lehetőséggel várja a turistákat.

Kapcsolat a hirdetővel

Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 927 ···
Üzenetet küldök