Esztergom, Komárom-Esztergom megye

Eladó családi ház
Alapterület 220 m²
Telekterület 895 m²
Szobák száma 6
Ár 50 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 808 ···
Meszes-Bábszki Fanni
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 5
Fűtés gáz (cirko), egyéb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM!!! Esztergomban eladó 6 szobás családi ház!Esztergom Rózsadombján eladó egy 6 szobás panorámás családi ház!

Az ingatlan hasznos alapterülete 220 m2, a telek 895 m2, tartozik hozzá önálló garázs és fedett kocsibeálló is. A kapu automata, közvetlen a kapuval szemben van lehetőség a fedett kocsibállóba állni az autóval, vagy feljebb haladva beállni a garázsba is, ahonnan van bejárat a házba.

A bejáraton belépve egy előszobába jutunk, ahonnan 3 irányba haladhatunk tovább. Balra a garázs felé vehetjük az irányt, ahova egy nagyobb méretű autó is kényelmesen elfér, illetve a garázsból nyílik egy nagyobb méretű spejz, ahová könnyedén bepakolhatók a bevásárolt termékek. A garázsból nyílik egy ajtó a házba, innen az előszobába jutunk, ahonnan tovább tudunk haladni a földszinten található szobák felé. Erről a folyosóról nyílik egy helyiség, amelyet jelenleg vasalószobaként használnak, itt találhatók nagy beépített szekrények, melyek igény esetén maradnak az ingatlanban. Ebből a helyiségből balra nyíik egy tágas fürdőszoba+wc, zuhanykabinnal, innen pedig külön nyílik egy tágas mosókonyha. A vasaló helyiségből jobbra található egy világos nappali, ahonnan lehetőség van kijutni a teraszra, mely virágos, tele növényzettel.

A bejárat felől a harmadik irányban egy lépcsőn felfele az első emeletre jutunk, ahol a lépcsővel szemben az étkező helyezkedik el, innen jobbra még egy nappali, ahonnan nyílik a gyönyörű, panorámás nagyméretű terasz. A nappaliból balra nyílik a konyhe, plafonig beépített konyha, illetve az udvar fele egy télikert, melyben található fűtőtest is.

A következő szinten található egymás mellett 2 hálószoba, az egyikben óriási beépített szekrény, illetve balra egy fürdőszoba és wc. A harmadik emeleten helyezkedik el még egy nagyméretű hálószoba, itt is található beépített szekrény, vele szemben egy padlástér, mely könnyedén beépíthetőmég 2-3 hálószoba és egy nagyobb fürdőszoba is. A negyedik emeleten található még egy nagy hálószoba, hosszában végig beépített szekrénnyel, innen a leggyönyörűbb a panoráma, látható a Duna, az egész város és a Bazilika is.

A ház mögött elkerítve helyezkedik el az udvar, itt kialakításra került egy fatároló, mivel az első emeleten található egy fatüzelésű, gyönyörű kandalló, így a fűtés megoldható gázzal (cirkó), fával és villannyal is.

Az ingatlant kívülről leszigetelték, bevakolták, a külső nyílászárókat mind kicserélték (fa, műanyag), a vezetékeket is mind áthúzták, 4 éven belül történtek ezek a felújítások.Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

"Dr. Révfalvi Ingatlan - Többet adunk"

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Meszes-Bábszki Fanni
A referens összes hirdetése
06 20 808 ···
Dr.Révfalvi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10