Bezárás

Várvölgy, Zala megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 1 880 m²
Telekterület 112 500 m²
Ár 270 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!

HÉVÍZ ÉS A BALATON VONZÁSKÖRZETÉBEN KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ MAJOR 860 NM-ES TELJESEN ÖNELLÁTÓ, FELÚJÍTOTT LAKÓÉPÜLETTEL ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ 860 NM-ES, KB. 100 FÉRŐHELYES FELÚJÍTOTT EGYKORI ISTÁLLÓÉPÜLETTEL és 160 NM-ES PÁLINKAFŐZŐ ÉPÜLETTEL ELADÓ!

Az ingatlan 11.2 hektáros területen mely rét, legelő, erdőrész, kaszáló, valamint gyümölcsfákkal, fekete ribizlivel, konyha illetve epres kerttel rendelkezik. Az egész terület folyamatosan karban tartott és állandó fejlesztés alatt áll. A lakóépület vasbeton szerkezetű, felújított. 1960-ban kisméretű jó minőségű égetett téglából készült. Hőszigetelt nyílászárói fából és műanyagból készültek. A belmagasság 2,50-2,80 m. A padlástér amely szintén 860 nm, polyuretán habbal szigetelt, teljesen beépíthető. A padlástérben felszerelt 100 m-es vízvezeték csöve a padlástérben keletkezett hő hasznosításával a bojler hatásfokát segíti. 10 db. 23 nm-es vendégszobája egyedi berendezéssel várja lakóit. Ezekhez a szobákhoz külön konyha, étkező fürdőszobák mosógéppel és vasaló helyiséggel tartoznak. Két vendégszoba saját fürdőszobával rendelkezik. Az épület hátsó harmadában egy 200 nm alapterületű wellness részleg fűthető 9x2,60x 1,50 beltéri fedett úszógéppel ellátott medencével, zuhanyzóval, szaunával és az itt lévő sportolást segítő gépekkel felszerelt. Egy manikűr-pedikűr masszázs szoba szintén az itt élők életét teszi kellemesebbé, nagy természetre nyíló ablakai a meditáció lehetőségét teremti meg. Egy mozi szoba kialakítása szintén a kikapcsolódást szolgálja.
Mivel a major elsősorban a gazdálkodásra került kialakításra, kiépítésre kerültek az előkészítő és feldolgozó helyiségek amelyek járólappal és fali csempével burkoltak. A gyümölcs és zöldség feldolgozáshoz gépekkel és eszközökkel teljesen felszerelt. Több hűtőkamra is rendelkezésre áll melyek -2 és + 10 C fok között működnek. .Előkészítő pult és a polcrendszerek segítik az itt elvégzendő munkát. Ennek közelében került kialakításra a vintage stílusban kialakított 58 nm alapterülettel rendelkező konyha mely teljesen gépesített és nagy ablakokkal és teraszkapcsolattal rendelkezik. A hozzá kapcsolódó 20 nm-es terasz polikarbonáttal fedett és beton aljzattal rendelkezik. Előtte egy nyitott 11x2,60x1,50 m vas szerkezetű, polikarbonát borítású nyitott medence mellette virágágyasokkal körbevett játszótér, a hegyekre panorámás kiülővel a gondtalan kikapcsolódás lehetőségét teremti meg.
A másik szintén 860 nm alapterületű egykor istálló épület szintén teljes felújításon ment keresztül.
Az első részében egy 50 nm alapterületű elektromos kapuval rendelkező garázs. Ez az épület
műhely, szerszámtároló, a zöldség, gyümölcs tárolására alkalmas hűtőház és tároló helyiségek, valamint a géppark számára nyújt elhelyezést. Az épület körben ablakokkal és több nagy kijárattal rendelkezik, így bármilyen állat tartására megfelelő hely kialakítható. Belmagassága 3,2 m.
Az épület végén kialakításra került egy 16 fő egyidejű befogadására alkalmas étterem, konyha a hozzá tartozó mellék helyiségekkel. A konyha egy hagyományos ülőpadozatos kemencével rendelkezik amely alkalmas kenyér és pizza sütésre. Fedett 53 nm-es teraszkapcsolatával a stílusos berendezésével a meghitt nyugalom záloga. Padlófűtés biztosítja a megfelelő temperáltságot. Az időjárástól függően a terasz oldal ablakai elhúzhatóak, hűvös időben télikertként funkcionálhat. A terasz aljzata beton, beépített grillsütővel és teljes bútorzattal rendelkezik. A kertben egy 20 nm-es párakapus locsolórendszerrel ellátott fóliasátor a zöldségtermesztés folyamatos lehetőségét biztosítja.
Egy 160 nm-es lindab tetővel ellátott fedett tér a pálinka- és lekvár főzést teszi lehetővé. A 100 literes pálinkafőző készülék minden kiegészítővel rendelkezik amely a jó minőségű pálinka előállításához szükséges.
A két épület 2 hektáron fekszik és villanypásztorral körben bekerített és kamera rendszerrel felszerelt. A vezetékes víz víztisztító berendezésen keresztül jut a hálózatba. Ezen felül két fúrt kút 86 m mélyről jó minőségű bevizsgált vízzel látják el az állatokat és a növények locsolását.
Minden épület 380 volttal is ellátott. Az áram hálózatról jön de kiépítésre került egy 50kw napelemes rendszer melynek bővítése tovább tart és az EON hálózatba táplálja a megtermelt áramot. A kazán saját kazánházzal rendelkezik mely fa tárolásra is alkalmas. A kazán vegyes tüzelésű de az ingatlanon keletkezett fa apríték itt kerül feldolgozásra. A kazánház 25 nm-es területen 3,2 m belmagasságával biztosítja a fűtéshez szükséges berendezések elhelyezését. A kazán a belső úszómedence vizét melegíti illetve a radiátorokat fűti. Az épület elektromos fagytalanító fűtéssel is kiegészült.
A birtok szélén 45 nm alapterületű büfé illetve elárusító, közművekkel rendelkező épület került kialakításra.
Az ingatlan adottságait fekvését tekintve különleges területnek számít amely alkalmas bármilyen vállalkozásra.
Az ingatlan személyes megtekintése csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.

VÁRJA JELENTKEZÉSÉT MINDEN KOMOLY ÉRDEKLŐDŐNEK AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:

Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó


Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök