Bezárás

Kehidakustány, Diós utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 837 m²
Ár 4,9 millió Ft
  • Térkép
Fentős Gábor
06 30 471 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 20 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Kehidakustány Kehida településrészén, a Diós utcában eladó egy 837 négyzetméteres, domboldali, panorámás, maximum 20 százalékban beépíthető, közművesíthető, építési telek csupán 1,4 kilométerre a termálfürdőtől és az újonnan épült golfpályától. Hévíz kb. 9 km, Keszthely és a Balaton pedig kb. 16 km. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi, beépítetlen terület (építési telek).
A falu központja (iskolával és óvodával,üzletekkel,postával,buszmegállóval,éttermekkel,stb.) pár perc autóval vagy kerékpárral, de akár gyalogosan is elérhető. Helyben adott a gyógyfürdőhely modern termálfürdője (Kehida Termál). Keszthely (a Balaton fővárosa) és a Balaton-part strandokkal csupán kb. 20 perc autóút. Hévíz egész évben fürdőzésre alkalmas, természetes, termál tava és gyógyfürdő központja is közel esik. A környék nagyvadas vadászterület, a közelben komoly lovardák is üzemelnek, horgászási lehetőség nemcsak a Balatonon, hanem a zalacsányi és szajki horgásztavakon, illetve a Kis-Balatonon is adott a közelben. Kehidakustány elnyerte a gyógyhely elnevezést, az ezzel járó, állami támogatás és a térségben nemrég megvalósult, turisztikai fejlesztések (zalacsányi wellness hotelek és lakóparkok,Sármellék nemzetközi repülőtere,stb.) jó befektetéssé teszik az eladó ingatlant. A szomszédos faluban, Zalacsányban modern golfpálya és klubhotel-étterem épült, a szomszédos kisvárosban, Zalaszentgróton szintén termálfürdő található (Szent Gróth Termálfürdő). A térséget „termál háromszögnek” is nevezik, mivel Zalakaros temál fürdője is elérhető közelségben van.
-----------------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
------------------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! Got a question? Get in contact.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 471 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk