Bezárás

Jánossomorja, Mosonszentjános

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 800 m²
Ár 16,5 millió Ft
  • Térkép
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda
06 20 399 ···
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Jánossomorja belvárosában , néhány lépésnyire az infrastrukturális létesítményektől, mégis egy csendes, nyugodt utcában eladó, egy 1800 nm területű, telken belül teljesen közművesített , két külön bejárattal is megközelíthető építési telek.Ha érdekli ez a kiváló lehetőség, akkor hívjon akár hétvégén is.
A családi házas övezetben található telek, kerítéssel körbekerített, elektromos kapuval ellátott, társasház építésére is alkalmas terület , 30 % beépítési lehetőséggel .A telken fúrt kút és egy szerszámos tárolóhelység is rendelkezésre áll.
Az ingatlan ideális választás lehet építőipari vállalkozások részére befektetési céllal, kihasználva az országhatás közelsége adta lehetőséget.
KÖRNYÉK:
Jánossomorja egy csendes , mégis fekvése alapján viszonylag frekventált 6000 fős kisváros, mely közvetlen az osztrák határ szomszédságában fekszik, két nagyobb település , mint Csorna és Mosonmagyaróvár 30 km-es körzetében.A város határában található ipari üzemekkel.A telek a város központi részén található a legfontosabb infrastruktúrák közvetlen közelében , mint iskola, óvoda, buszmegállók,üzletek, orvos, gyógyszertár, templom.

Kapcsolat a hirdetővel

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda
A referens összes hirdetése
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 399 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?