Bezárás

Gyenesdiás, Alsógyenes

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 500 m²
Ár 600 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Kizárólag irodánk kínálatában találja meg, az alábbi luxus ingatlant!

SZÍVVEL-LÉLEKKEL és KITŰNŐ ESZTÉTIKAI ÉRZÉKKEL épült ez a szemet gyönyörködtető, francia vidéki villák hangulatát időző LUXUS ingatlan, KESZTHELY közvetlen szomszédságában, Gyenesdiáson, a Balatontól mindössze 200 méternyire.

A minőségi anyagokból épült villa 2017-ben készült el, kifejezetten az igényes szállást keresők igényeinek kielégítésére. Itt minden egyedi, minden átgondolt és egységes stílusú. Kizárólag luxus / minőségi anyagok kerültek beépítésre. A kivitelezést a legnagyobb gondossággal végezték, tökéletes végeredményt kapva.

A földszinten négy lakrész található (120 nm, 70 nm, 31 nm és 31nm), az emeleten szintén négy apartman található, mindegyikhez nagyméretű terasz tartozik, ezzel is segítve a vendégek kellemes itt-tartózkodását.

A ház energetikailag is korszerű, és extrákkal bőven ellátott.

Külön kiemelném az 1.398 nm nagyságú kertet, amely gyönyörűen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. A dísznövények különlegesek, a fák előneveltek. Az öntözést fúrt kút is segíti. Az impozáns medence 75 m3 –es, feszített víztükrű.

Kérésre alaprajzot, további képeket, műszaki dokumentációt küldök.

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni ezt az állandó megélhetést biztosító luxus ingatlant, úgy hívja az INDRA INGATLAN számát!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?