Bezárás

Balatonakarattya, Koppány sor

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 45 m²
Ár 11,9 millió Ft
  • Térkép
Jaksa Éva
06 30 267 ···
 
KissJaksa Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

BEZERÉDI PIZZÉRIA


A belföldi turizmus fellendülésével újra visszanyerte a Balaton régi presztízsét, a forgalom évről-évre élénkül és ennek tükrében kínálunk eladásra Balatonakarattyán a Bezerédi strand melletti pavilonsoron egy 45 m2 alapterületű, teljesen berendezett, felszerelt pizzéria söröző, fagyizót. Az üzletet immár 15 éve folyamatosan működtetjük és ezáltal stabil vendégkörrel rendelkezünk.
A pizzák széles választékán kívül az üzlet kínálatához tartozik: lángos, hamburger, melegszendvics, palacsinta és amerikai hot-dog. Az italkínálatot jégkása értékesítése teszi színesebbé, míg fagylaltok terén a Carte dOr termékeit kínáljuk.
A húszféle pizza mellett vezértermékké vált a lángos, melyre nagy kereslet mutatkozik, visszanyerte régi népszerűségét.
Carte dOr és Algida termékek értékesítéséhez a forgalmazó új, korszerű eszközöket biztosított számunkra, így ennek is köszönhetően a forgalmazásban vezető szerepet töltünk be a strandon.
A pizzéria tetőterében 2 szoba került kialakításra, amely a saját vizesblokkal (WC, tusoló) együtt az üzemeltetőknek szálláslehetőséget biztosít a nyári szezonra.
Önkormányzat a közterület használatáért díjat számít fel, melynek éves összege vállalkozó barát és könnyedén kigazdálkodható.
Amennyiben családi, rokoni, baráti üzemeltetésben gondolkozik, úgy a nagyobb haszon sem marad el.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 267 ···
 
Üzenetet küldök