9. kerület, Lechner Ödön fasor 1.

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 403 m²
Szobák száma 5 + 1 fél
2 250 000 € 720 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 454 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány B
Emelet 9
Épület szintjei 9
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés fan-coil, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás északnyugat
Kilátás panorámás
Erkély 202 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér penthouse
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 10 M Ft
HU - FELTÉTELESEN ELADVA / Különleges Ajánlat

403 m2-es luxusingatlan, Budapest legszebb panorámájával.

Ár: 5 580 euró/m2 (Összesen: 2 250 000 euró)

3 db teremgarázs beálló (33 000 euro/beállóhely)

Különleges ajánlat!

Az ingatlan harmadik országbeli vevő vette meg. Az adásvételi szerződés érvényességi feltétele, hogy a Vevő megkapja a Kormányhivatal engedélyét a tulajdonszerzéshez. Az elbírálás alatt olyan, feltételhez kötött előszerződésre van csak lehetőség, ami akkor lép érvénybe, ha a Kormányhivatal a Vevő vételi kérelmét elutasítja. Ha ez így is érdekli Önt, tárgyalhatunk az ingatlanról! A kérelmet várhatóan 2020. január 31-i elbírálja a Kormányhivatal!

A Duna partján elhelyezkedő DunaPest Rezidenciák egy olyan egyedülálló társasház Budapesten, amellyel összehasonlítható ma sem Budapesten, sem Bécsben még nem található.

A társasházban élők amikor hazaérkeznek, egy ötcsillagos szállodába lépnek be, ahol a süppedő szőnyeges folyosókról nem egy csodás wellness hotel szállodai szobájába, hanem saját lakásukba (lakosztályukba) lépnek be.

Most megvásárolható a Rezidenciák legmagasabb besorolású mintegy négyszáz négyzetméteres luxus ingatlanja, ahol a tulajdonost hazaérkezésekor egy elnöki lakosztály érzete várja!

A Duna felett, a rezidenciák penthouse szintjén elhelyezkedő ingatlan négy teraszáról Budapest legszebb panorámája nyílik a Gellért hegyre, a Budai várra.

A négy hálószobás, három fürdőszobás, télikertes luxus ingatlannak csak az egyik különlegessége, hogy a budapesti gyógyvizek közül is kiemelkedő gyógyhatással bíró termálvíz a saját fürdőszobák masszázsmedencéiben is élvezhető.

ENG

403 m2 luxury property with a scenic panorama of Budapest

Price: 5 580 euro/m2 (Total: 2 250 000 euro)

3 garage parking spaces (33,000 euro / seat)


Duna-Pest Residences, the luxury condominiums in Budapest, are located along the coast of the river Danube. There has not been such a community of apartments either in Budapest or in Vienna so far.

While arriving home, the residents feel like entering a five star hotel; however, they actually arrive to their own home (suite) from the corridor instead of a room in a wellness hotel.

The 400 m2 luxury real estate is for sale now in the Residences, where the touch of a presidential suite awaits for the owner while arriving home.

Over the Danube, the view from the four terraces of this penthouse flat is spectacular to the Gellért Hill and the Buda Castle.

One of the specialties of this luxury property, having four-bedroom, three-bathroom and a winter garden, is that the owner can enjoy the thermal water, which is the most efficient thermal water among the thermal baths in Budapest, in his own bathrooms.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 454 ···

Elérted a hirdetőt telefonon?