Bezárás

Lenti, Lentihegy

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 230 m²
Ár 14,9 millió Ft
  • Térkép
Pelikán András
06 20 520 ···
GlobalHouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Lenti város határában a Lenti-hegyen gyönyörű panorámával rendelkező étterem a hozzá tartozó parkolóval eladó.

Az ingatlanon az elmúlt időszakban egy étterem üzemelt, saját felszerelt konyhával, kiszolgáló helyiségekkel és egy lakóegységgel. Az új tulajdonosra vár az épület felújítása, ami után kedvelt úti célja lehet a turistáknak, kerékpárosoknak, külföldi vendégeknek egyaránt. Az étterem egy fedett és egy nyitott (80 m2) részből áll, akár egy busznyi vendég fogadására is alkalmas. Kiválóan hasznosítható céges vagy családi rendezvények megtartására is, vagy borkóstolós vacsorák megrendezésére. A teraszról csodálatos panoráma tárul elénk, a Zalai dombság nagy része belátható innen.

Az étterem felett egy 42 m2 alapterületű, könnyűszerkezetes lakrész lett kialakítva: 2 szoba, teakonyha, zuhanyzó + WC, tágas terasz. A teteje hullámpalával borított. A nyitott étteremrészen Villas lemez borítás található.
Az épület melletti terület további vendégcsalogató tevékenységekre tehető alkalmassá, pl.: játszótér, kalandpark, állatsimogató, stb.

A közelben található turisztikai célpontok: Lenti gyógyfürdő, Sárberki horgásztó, Lendvadedesi horgásztó, Szlovénia közeli nevezetességei. A környék gyalogos vagy kerékpáros túrákhoz is kiváló lehetőségeket nyújt.

Lenti városának központja mindössze 3 km távolságra található.

Amennyiben megtekintené az ingatlant, keressen bennünket bizalommal. Ha hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, ingyenes hiteltanácsadással és ügyintézéssel állunk rendelkezésre.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 520 ···
Üzenetet küldök