Bezárás

Szekszárd, Tolna megye

Eladó telephely
Alapterület 372 m²
Telekterület 2 224 m²
Ár 75 millió Ft
  • Térkép
Rónai Krisztina
06 30 796 ···

Eladó telephely

AUTÓKERESKEDŐK, BEFEKTETŐK figyelem! Használja ki a jelenlegi kedvező piaci lehetőségeket Paks vonzáskörzetében!

Autómosó és szervíz egyben, 75 millió Ft-ért eladó!

Szekszárd szívében eladásra kínálok egy kézi autómosó, autókozmetikát és szervízt.
Az 1994-ben téglából épült épületben az autómosón kívül, szalon, raktár, iroda, kettő fürdőszoba, wc, szalonhelyiség galériával, lakással, műhely aknás garázzsal (6 m), autó emelővel lett kialakítva. Az ingatlanban akár két lakás is megteremthető. Az épület 351 m2, a telek pedig 2224 m2-en fekszik, ami sok autó tárolására is lehetőséget ad. A hideg napokban a fűtést gáz biztosítja. A népszerű ingatlan jó állapotban van. Az ár nettó ár, de a telephely akár, a nagy múltú, jó eredményű céggel együtt is eladó.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök