Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Eladó telek ipari hasznosításra
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye
Alapterület
861 m²
Telekterület
34588 m²
Közvetítői azonosító: COM 155003474
Azonosító: 26286978
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telek ipari hasznosításra

Leírás

Kiváló befektetés Szolnokon! Főútvonal mellett kínál 3474-és számon csaknem 3,5 hektáros ipari területet eladásra a LIDO HOME ingatlan iroda. A szilárd úton megközelíthető terület 52 m hosszú utcafronttal rendelkezik, a telken jelenleg két használható, jó állapotú épület is van (273 és 588 m2 nagyságúak). A környéken jól működő vállalkozások sora található. Ezen a területen is folyamatosan dolgozik egy cég, amely a területet igény szerint akár a berendezésekkel, tárgyi eszközökkel együtt is eladhatja. Amennyiben a vevőnek bármi más elképzelése van a hasznosítással kapcsolatban, a terület legkésőbb 30 nap alatt birtokba vehető.

(Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 3474-es számú szolnoki ipari ingatlan, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?).

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!