Bezárás

Rákóczibánya, Nógrád megye

Eladó ikerház
Alapterület 98 m²
Telekterület 1 000 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Szlovacsek Anita
06 30 927 ···
Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota felújított
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló
ALKOTÓK, MŰVÉSZEK, IGÉNYES REJTŐZKÖDNI VÁGYÓK SZÁMÁRA!

POZITÍV KISUGÁRZÁSÚ MŰVÉSZHÁZ A MÁTRA LANKÁIN ELADÓ

A Mátra természet közeli, nyugodt lankáin fekvő Rákóczibánya településen eladó egy napfényes, barátságos, garantáltan pozitív kisugárzású ikerház fele.
A napos, DK-i tájolású ház lakótere 98 m2, hozzá 1000 m2-es telek tartozik. A házikó napos oldalán 39 m2-es, panorámás terasz található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Mátra lankáira. Az innen nyíló előszobából juthatunk a nappaliból, étkezőből, konyhából, hálóból, fürdőből és műteremként is funkcionáló télikertből álló művész otthonba.
A közelmúltban elvégzett teljes műszaki felújítás során a ház új aljzatbetont kapott, a vízvezetékeket kicserélték. Új, modern trópusi-fa padozatú fürdőszobát (zuhanyzófülke, kézmosó, WC, bidé, új bojler, mosógép kiállás) építettek ki, az étkező rusztikus téglaburkolatot kapott, a többi helyiségbe hajópadló, a télikertbe laminált parketta kerül. Felújították a kéményt, a tetőszerkezetet, a javított, hibátlan cseréptető új ereszcsatornát kapott. Modern, hőszigetelt, vörösfenyő fa ablakokat, fatáblás zsalugátereket és egyedi gyártású fa ajtókat épített be a tulajdonos, aki a házhoz napos, közvetlen kertkapcsolatos télikertet és abból nyíló hátsó teraszt épített hozzá.
A DK-i lejtésű telken fúrt kút biztosítja a vizet az öntözéshez, ami bevizsgálás után akár ivóvizet is adhat. Az ingatlanba a vizet és villanyt bevezették, a szennyvíz elvezetése frissen kialakított, nagyméretű emésztőbe történik. A ház fűtését jelenleg fa és vegyes tüzelésű kandalló és hőpanel biztosítja, de a központi fűtés is kialakítható.
Az ingatlan tetőtere beépíthető, minimális költséggel négy hálószoba alakítható ki benne.

A házat grafikus művész tulajdonosa saját magának újította fel és építi át, igényes kialakítása jelenleg is folyamatban van. A megvásárolt építési anyagokból még jó néhány a kész koncepció alapján beépítésre vár…

A művészi ízléssel egyedien kialakított és berendezett ház a teljes jelenlegi berendezéssel együtt - képek, perzsaszőnyegek, kézi csomózású gyapjú perzsák, gyapjú szőnyegek, kelimek, tükrök, bútorok, a konyhában lévő antik szekrény, csikótűzhely, kályhák, kerti szerszámok, árnyékoló markiz – eladó.

A ház kiválóan alkalmas családi otthonnak, nyaralónak, művész lakásnak, alkotó műhelynek, vagy akár elvonulásra, feltöltődésre szolgáló hátországnak.
A Mátra északi oldalán fekvő Rákóczibánya 9 km-re található a Kőrössy Csoma Sándor emlékhelytől, amely egyben Buddhista központ is. A békés, barátságos települést körbeveszi a természet, a Mátra lankáin nem csak mezei és erdei gombákat, hanem saját magát és lelki békéjét is megtalálhatja bárki, aki erre vágyik. Rákóczibánya Budapestről is könnyen megközelíthető, a budapesti Papp László Arénától 95 km-re található.

Kapcsolat a hirdetővel

Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 927 ···
Üzenetet küldök