Bezárás

Mád, Rákóczi utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 913 m²
Ár 28 millió Ft
  • Térkép
Jaksa Éva
06 30 267 ···
 
KissJaksa Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Tokaj hegyalján Mád centrumában a legjobb helyen kínálunk -akár befektetőknek is- egy hrsz-on levő építési telket, melynek az egyik végén patak folyik a másikon pedig Mád főutcája van ! A polgármesteri hivatal, szálloda, Zsinagóga szomszédságában !

Mád Rákóczi 70.
Eladó beépítetlen belterületi ingatlan a Tokaji Borvidék egyik legkiemeltebb településén Mádon.
A telek Mád főutcáján (Mád Rákóczi 70.), a település központjában található, szemben a mádi zsinagógával és rabbiházzal, az telek végét a településen áthaladó patak szegélyezi.
A telek 913 nm, közműellátottsága víz, villany a telken, gáz az utcában található.
Ár 30 Mft

(Mád Tokaj-Hegyalja emblematikus zsidó kulturális emlékhelye és egyik ékköve. Zsinagógája a világ 100 legszebb zsidó temploma közé tartozik. A rabbiház és rabbiképző épületegyüttesétől indul a Csodarabbik útja zarándokútvonal. De figyelmet érdemel többek között a II. Rákóczi Ferenc sógora családjának 1755-ben épített háza, az Aspremont-kúria és Szentháromság tiszteletére szentelt római katolikus templom. )
(Tokaj-Zemplén Térség 2020-2024. időszakban 149,516 milliárd forint támogatást kap fejlesztésekre, többek között kerékpárút fejlesztésre, elektromos töltőállomások kiépítésére, szálláshely és gasztronómiai szolgáltatásfejlesztésre, látogatóközpontra, turizmusfejlesztésre, gyermek és ifjúsági szállás, szállodafejlesztésre, marketing kampány, turisztikai szervezet fejlesztése, projektmenedzsment)
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 267 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk