Ságvár, Somogy megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Ságvár, Somogy megye
Alapterület
950 m²
Közvetítői azonosító: COM 155003123
Azonosító: 25480117
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Szálloda és lovarda Siófok vonzáskörzetében, 3123-as számon a LIDO HOME ingatlan iroda kínálatában. Huszonöt szoba és öt apartman, étterem, különterem, valamint kiváló állapotban lévő istálló nyolc boksz-szal, lovászlakással, öltözőkkel, zuhanyzókkal, irodával, fedett grillterasszal, karámmal. A szállodához 5590 m2-es terület, park tartozik térvilágítással ellátott aszfaltos úttal a szállodáig és a lovardáig. Igény szerint a szálloda mellett további három építési telek is megvásárolható (2000, 3000 és 4000 m2-esek). Kiváló befektetési lehetőség lehet lovaglással kombinált vállalkozás számára, de a lovarda akár külön is leválasztható, megvásárolható 38 milliós árért. Az ingatlan könnyen megközelíthető főútról, autópályáról, de akár repülőről is (közelben található a Siófok-Kiliti reptér). Az ingatlan ára az Áfát nem tartalmazza!!!

(Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig.Amennyiben a 3123-as számú Siófok-közeli szálloda, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol, mit is keres?).

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!

LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!