Ságvár, Somogy megye

Eladó tanya
Ságvár, Somogy megye
Alapterület
266 m²
Telekterület
8000 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM 155003125
Azonosító: 25475202
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Lovardát és egy mellette levő szállodát külön-külön, de együtt is megvételre kínál Siófok vonzáskörzetében, 3125-ös számon a LIDO HOME ingatlan iroda. A kiváló állapotban lévő, 1993-ban épült, fűthető lovardában 8 box található, lovászlakással, öltözőkkel, zuhanyzókkal, irodával, fedett grillterasszal, előtte karámmal. A terület hátsó bejárata egy föld útra, mezőgazdasági területre nyílik, így kiváló lehet tereplovaglásra is. A szomszédos szállodában huszonöt szoba és öt apartman, étterem, különterem is található. A szállodához 5590 m2-es terület, park tartozik térvilágítással ellátott aszfaltos úttal a szállodáig és a lovardáig. Igény szerint a szálloda mellett további három építési telek is megvásárolható (2000, 3000 és 4000 m2-esek). Kiváló befektetési lehetőség lehet lovaglással kombinált vállalkozás számára, de a lovarda akár a szállodával együtt is megvásárolható 129 milliós árért. Az ingatlan könnyen megközelíthető főútról, autópályáról, de akár repülőről is (közelben található a Siófok-Kiliti reptér is).

(Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 3125-ös számú Siófok-közeli lovarda, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?).

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!

LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!