Bezárás

Cserszegtomaj, Zala megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 4 855 m²
Ár 9,9 millió Ft
  • Térkép
Fentős Gábor
06 30 471 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 18 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
CSERSZEGTOMAJON BALATONI ÖRÖKPANORÁMÁS, BELTERÜLETI, ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! A Balaton-felvidéki Nemzeti Park erdejével határos, zöld környezetben található, legfelső telek! Csatorna közmű hozzájárulás befizetve. Vezetékes víz, villany és gáz beköthető az utcából. Jó fekvésű, enyhe emelkedésű domboldalon helyezkedik el kevés alsószomszéddal, elszórtan beépült részen. Erdő van a telek felett/mögött és erdős, zöld domboldalra néz a szemben szomszédos útoldalnál, ahol nincsenek házak és nem is lesznek már építkezések. Aszfaltos közút mentén széles utcafronttal rendelkezik. Dupla telek, ami áll egy 2018 és egy 2837 m2-es, építési telekből, két önálló építkezés is folytatható a területre. Természetesen a telkek egybe is vonhatóak. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi, beépítetlen terület (építési telkek), a megengedett legnagyobb beépíthetőség 18 százalék. A szabadon álló épületelhelyezési lehetőség miatt a panorámás, felső végébe építkezve a Balatonra néző kilátás örökpanorámával lehetséges. A területen nemrég kimérés és kijelölés történt, ezért a bejárása során jól felmérhetők a telek kedvező adottságai.
----------------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
--------------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Got a question? Get in contact.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 471 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk