Bezárás

Győr, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 524 m²
Ár 168 millió Ft
  • Térkép
Szlovacsek Anita
06 30 927 ···
Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Győr-Moson-Sopron megye, Győr történelmi belvárosában hangulatos, patinás épületben eladó egy bejáratott panzió és étterem. A 700 m2-es telken épült, 4 szintes, 524 m2-es lakóterű ház kihasználtsága jól átgondolt. A földszinten található a hangulatosan berendezett étterem bárpulttal, felszerelt konyhával, tároló és szociális helyiségekkel és egy kellemes kis különterem saját tárolóval. Az épület második és harmadik szintjén található a panzió 9 kényelmes, tágas, fürdőszobás szobája, melyek többsége jelenleg is a városba érkező turisták, vagy a külföldi cégek pár hétre-hónapra érkező munkatársainak kellemes szálláshelye, kihasználtsága nagyon kedvező. A ház alatt több részből álló, tágas pincerendszer található, amely több célra is kiválóan felhasználható, belőle igény szerint exkluzív borospince, szórakozóhely, vagy klubhelyiség alakítható ki, már a látványától is elindul a fantáziánk. Az ingatlanhoz 80 m2-es, nagyon hangulatos és barátságos kerthelyiség tartozik, amely kellemes időben ellenállhatatlanná teszi az éttermet és annak kapacitását legalább 80 fővel növeli meg.
Az épület 2010-ben műszaki felújításon esett át, ekkor cserélték a vezetékeket, többek között a villanyvezetéket, korszerűsítették a fűtésrendszert, kicserélték, felújították a szanitereket és a burkolatokat. A panzió-éttermet jelenlegi állapotában is átveheti és tovább üzemeltetheti, vagy egyedi elképzeléseinek és igényeinek megfelelően átalakíthatja, továbbfejlesztheti. Többféle gazdaságilag hasznos funkcióra, üzleti lehetőségre is kihasználhatja.
Nézzük meg együtt, érdemes!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 927 ···
Üzenetet küldök