Szigetvár, Szabadság utca 9.

Eladó családi ház
Szigetvár, Szabadság utca 9.
Alapterület
210 m²
Telekterület
2048 m²
Szobák
3
Azonosító: 24206028
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Szigetvár központjában, 2048 m2-es telken, használaton kívüli, 101 m2-es bolt és a vele egybeépült, 109 m2-es, 3 szobás, étkező-konyhás, fürdőszobás, tornácos, összkomfortos lakóház eladó. Fűtés: gázkonvektor és cserépkályha. A telken garázs és több tároló épület, a hátsó részen gyümölcsös található. Az utcafront teljesen beépített, szárazkapu bejárón lehet megközelíteni a lakórészt és a raktárépületeket. Kitűnő lehetőség üzleti, kereskedelmi, szolgáltató elképzelések megvalósításához. A bolthelyiség átalakításával több generációt befogadó épületegyüttes alakítható ki.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.