Szigetvár, Istvánffy Miklós utca 28.

Eladó családi ház
Alapterület 54 m²
Telekterület 102 m²
Szobák száma 2
Ár 9,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 316 ···
 
Hajnal László
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás utcai
Tetőtér beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs
Szigetvár központjában, 102 m2-es telken, lakóházzá alakítható fagylaltozó eladó. Az átalakítással 54 m2-es, 2 szoba, étkező-konyha, zuhanyzó-WC helyiségeket magában foglaló épület jöhet létre, melyhez garázs is tartozik. A tetőtér beépítésével növelhető az alapterület. A telket gondozott közterület fogja közre, melyet a jövőbeni tulajdonosnak is lehetősége lesz - megfelelő karban tartás esetén - használni. Az átalakításához két tervezetet is tudunk javasolni. Eltérő használatra is alkalmas. Üzlet, büfé, iroda…. Tervezzen és keressen bennünket.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hajnal László
A referens összes hirdetése
06 70 316 ···
 
Hajnal Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10