Hévízgyörk, Pest megye Eladó különleges terület
Telekterület 59919 m2
Azonosító: 23866099
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 977
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó különleges terület
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna utcában
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

AJÁNLATI - IRÁNY - ÁR: 1,0 M EUR + ÁFA

Különleges, - üdülő és egyéb kiemelt célok megvalósítására, fejlesztési lehetőségekre kiváló ingatlan - Budapesttől 35 kilométerre az M3 autópálya mellett helyezkedik el, ahonnan az ország bármely területe és összes határa három órán belül biztonsággal elérhető. A kiváló területi elhelyezkedés és a rendelkezésre álló közúti-vasúti és légi kapcsolatrendszer mind a nyugat-európai, mind az egyre dinamikusabban fejlődő kelet-nyugati és észak-déli kapcsolatok továbbfejlesztésénél, - különös tekintettel a mind gyakoribb magyarországi sport és egyéb világeseményekre valamint az egyre nagyobb jelentőségű rekreációs beruházásokra is, további értéknövelő tényezőként vehető figyelembe.
A két, jelenleg 1,0 és 1,1 ha nagyságú halastóval létrehozott mintegy 60 000 m2 nagyságú ápolt – gondozott, tájba illő növényzettel kialakított ingatlan-együttes jelenleg is keresett turisztikai és pihenési központ. A minden telekhatáron kerítéssel zárt ingatlan Hévízgyörk belterületi besorolású része, a főúthoz közvetlen csatlakozó utcákról és az előkészített további közvetlen bejáratok célszerű kiépítésével érhető el. Lényeges szempont, hogy víz és az elektromos hálózat a területen, a gáz, csatorna csatlakozási pontok a telekhatártól mintegy 400 méterre rendelkezésre állnak. Az idegenforgalmi szempontból is keresett vidék a térség egyik különösen vonzó területe, az Országos Ökológiai Hálózat és vízvédelmi terület része. A területen lévő, - vízjogi engedéllyel rendelkező - artézi kút is nagyszerű lehetőség lehet a további, komplex fejlesztés szempontjából.
A szakhatóságok által kiadott engedélyek és a széles körű fejlesztési lehetőségek, arra utalnak, hogy a további törekvések megvalósításának, valamint új irányok feltárásának és megvalósításának, - melyben a Magyarországnak a világ sport, rekreációs és egyéb fejlesztésében az eddigieknél is jelentősebb szerepe és feladatai várhatóak, - a jövőben is reális esélyei vannak.
A jelentős továbbfejlesztésre előkészített és arra különösen alkalmas ingatlan egyre több látogatót vonz, ezáltal a környék idegenforgalmi értékét is nagymértékben növeli.

AJÁNLATI - IRÁNY - ÁR : 1,0 M EUR + ÁFA

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévízgyörk, Pest megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 977
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch