Szigetvár, Vár utca 14/A

Eladó családi ház
Alapterület 97 m²
Telekterület 384 m²
Szobák száma 3
Ár 12,99 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 316 ···
 
Hajnal László
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Szigetváron, a belváros szívében, a történelmi Zrínyi vártól és annak szomszédságában megépült, nagy népszerűségnek örvendő gyógyfürdőtől, valamint a felújított Zrínyi tértől pár lépésre, kiemelt övezetben, az utcafronttól távoli hátsókertben egy felújított, 3 szobás, fürdőszobás, kandalló és kályha fűtéses, 97 m2-es lakóház rendezett, szép udvarral, 384 m2-es, a Vár utcához kapcsolódó „nyeles” telken eladó. A külön álló konyhát fedett terasz köti össze a lakóépülettel. Boltok, gyógyszertár, általános iskola, gimnázium, vasútállomás és autóbusz pályaudvar a közelben.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hajnal László
A referens összes hirdetése
06 70 316 ···
 
Hajnal Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10