Bezárás

Révfülöp, Füredi út

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 2 800 m²
Ár 325 millió Ft
  • Térkép
06 20 915 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló nincs
Révfülöp központjában, a tóparttól 100 méterre található az eladásra kínált Hullám Hostel. 97 férőhelyes, kiemelkedően jól prosperáló üzlet, amely a Balatonon és környékén monopol helyezetet élvez, mint hostel. Hosszútávú szerződésben állunk belga, francia és német beutaztató cégekkel. Szezonális kihasználtságunk 90% körüli.
A hostel 3 épületegyüttesből áll. A főépület 200 nm alapterületű, két szintes ház, melynek tetőtere beépíthető. A főépület alsó szintjének egy részén egész évben nyitva tartó élelmiszer és zöldség-gyümölcs hosszú távú bérleti szerződéssel működik. Az épület alatt 50 nm-es pince található. A főépület 11 szobája, 50 férőhellyel infra panelekkel fűthető.
A középső épületben 6 szoba található, 30 férőhellyel 200 nm alapterületen. A hátsó kertre néző különálló épületben 4 szoba van, 17 férőhellyel. Itt van a szálló mosodája is. Az egyik szomszédos telken, mely körülbelül 800 nm területű egy 120 nm-es épület található, mely pillanatnyilag kerékpárkölcsönzőként üzemel. A másik szomszédos ingatlanon, melynek mérete 600 nm egy 60 nm-es, századfordulón épült, a közelmúltban felújított kis ház található, ami jelenleg személyzeti szállóként üzemel.
Fejlesztési lehetőségek:
A főépület tetőterében 2 ágyas fürdőszobás, panorámás szobák alakíthatóak ki, melyek egyértelműen teljes kihasználtsággal üzemelnek. Az egyik szomszédos ingatlanon, amely részét képezi az eladásra kínált ingatlan együttesnek, egy hatalmas, árnyas kerthelyiséggel rendelkező étterem alakítható ki.
Pályázási lehetőségek:
A szeptemberben induló Kisfaludy pályázaton 100 milliós nagyságrendben lehet a fent említett fejlesztésekre pályázni.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 915 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?