Bezárás

18. kerület, Gloriett-telep

Eladó ikerház
Alapterület 1 040 m²
Telekterület 1 600 m²
Szobák száma 21
  • Térkép
Orgován Magdolna
06 70 328 ···
JOKER INGATLAN
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás nincs megadva
BEFEKTETŐKNEK, PANZIÓSOKNAK, VENDÉGLÁTÓSOKNAK! Különleges ajánlat, sok-sok fantázia van benne!

Gilice tér közelében eladó egy 2000-ben épült, 1600 m2-es telken fekvő, 1040 m2-es ház. Az épület 4 szinten, szintenként 260 m2, pince + fölszint + emelet + tetőtér.
A pinceszint egyik részén és a földszint egyik részén kétszintes, hangszigetelt klubhelyiség van kialakítva. Az épület többi részében 17 db lakást alakítottak ki, ezek kicsi összkomfortos garzonok és van 1-1 db 50 és 60 m2-es és 1db 100 m2-es, igényesen kialakított, teraszos lakás is.

A vendéglátó hely üzemeltetéséhez minden engedély megvan, meleg konyhás étkeztetésre is, hétvégi és non-stop nyitvatartási lehetőséggel, jó parkolási lehetőséggel.

Jelenleg a lakások albérletként funkcionálnak, minden lakás ki van adva! Heraklith hő és hangszigetelő válaszfalakkal alakították ki a lakásokat. Külsőleg szigetelt a ház, gázzal töltött szigetelt nyílászárók, vannak esztétikailag befejezésre váró dolgok, mint pl. folyosók, lépcsőház. Központi fűtés és központi meleg víz ellátás van a házban. Állandó, rendes bérlőkkel együtt is átvehető az ingatlan.

Liszt Ferenc repülőtér 10 percre van!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 328 ···
Üzenetet küldök