Bezárás

Cserszegtomaj, Zala megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2 018 m²
Ár 4,4 millió Ft
  • Térkép
Fentős Gábor
06 30 471 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 18 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
CSERSZEGTOMAJON BALATONI PANORÁMÁS, BELTERÜLETI, ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! A Balaton-felvidéki Nemzeti Park erdejével határos, zöld környezetben található!
Vezetékes víz, villany, gáz és közmű-csatorna beköthető. Enyhe emelkedésű domboldalon helyezkedik el kevés szomszéddal, elszórtan beépült részen. A terület jelenleg ligetes, fákkal benőtt, igazi erdő van a telek felett/mögött és erdőre látni a szemben szomszédos dombnál, ahol nincsenek házak és nem is lesznek már építkezések. Széles utcafronttal rendelkezik. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi, beépítetlen terület (építési telek), a megengedett legnagyobb beépíthetőség 18 százalék. A területen nemrég kimérés és kijelölés történt, ezért a bejárása során jól felmérhetők a telek kedvező adottságai. Megközelítése az aszfaltos utat elhagyva egy kijelölt kis zsákutcán át, egyelőre még kiépítetlen úton lehetséges, de a forgalomtól ezáltal távol esik.
--------------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
--------------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Got a question? Get in contact.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 471 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk