Bezárás

Rezi, Fehérszőlőki út

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 37 m²
Telekterület 1 483 m²
Szobák száma 1
Ár 4,5 millió Ft
  • Térkép
Fentős Gábor
06 30 471 ···

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota felújítandó
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
ÁRESÉS!REZIN A FEHÉRSZŐLŐKI ÚTON, A SZŐLŐHEGY FALUHOZ KÖZELI SZÉLÉN KÖRPANORÁMÁS HÉTVÉGIHÁZ RENDBEN TARTOTT TERÜLETTEL, BOROSPINCÉVEL ELADÓ! Alaprajz pontos méretekkel e-mailben lekérhető, az épület bővíthető!
Villany az épületben. Aszfaltozott úton jól megközelíthető. Az épület 1980 körül épült téglából, egy dupla kémény adott ami a tartózkodó szoba felől fűtéshez és a konyhasarok felől, hagyományos tüzeléssel főzéshez szolgál. A bruttó 36.5 m2-es épület helyiségei: 9.5 m2 előtér, főzőfülke, wc, 13.8 m2 tartózkodó szoba. Ezenkívül a házhoz csatlakozik a földipince, ami 3x3.5 méteres, 10.5 m2 alapterületű. A belső terek variálhatók, az összes fal a kerítő falakon kívül mozgatható válaszfal. A telek csodálatos, szőlőhegyi környezetben terül el egy dombtetőn. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése gazdasági épület, tehermentes. Kivonták a művelési ág alól, ezáltal már külföldiek számára is lehetséges a megvétele, illetve a vevő elővételi eljárások nélkül, azonnal birtokba kerülhet. Ajánljuk nyaralónak, hétvégi háznak. Mivel a faluhoz közel van, gyalogosan elérhetők a boltok, buszmegálló, posta, stb...
A falu és a hegyi településrész is rendezett, biztonságos. Rezi hatalmas területű szőlőhegye a Keszthelyi-hegység szélén, a Keszthely/Sümeg úttól kezdődve a faluig és a szomszédos Cserszegtomajig ér fel. Hévíz és a Balaton közelsége miatt a Sümegi útnál már éttermek és panziók is megtalálhatók, elérhetők. A szőlőhegy jó útösszeköttetéssel rendelkezik Hévíz felé, tovább pedig Keszthely-Kertvároson és Keszthelyen át a Balaton északi partja felé. Reziből Zalaszántó felé indulva pedig Sümeg és a 84-es főút érhető el gyorsan, illetve Várvölgyön át Tapolca és a Balaton-felvidék. Hévíz kb. 10 perc autóval, Keszthely és a Balaton-part strandokkal kb. 20 perc. Kikapcsolódási, kirándulási, szórakozási és bevásárlási célpontokat a közelben lévő városok kínálnak Hévíz (termál Tófürdő), Keszthely (a Balaton fővárosa), Sümeg (Sümegi vár, lovarda) és Tapolca (Tavas-barlang, malomtó). Nemcsak Hévíz termálfürdője, de északnak indulva, a Karmacson átvezető úton a kehidakustányi Kehida-termál modern fürdője is közel esik. Lehet programokat szervezni közeli, kijelölt túra- és kerékpárutakon is: Tátika vára, Zalaszántón a Dalai Láma által felszentelt, buddhista Sztúpa és Békepark modern, meditációs csarnoképülettel és erdei pihenővel (autóval is megközelíthető az erdőn át), ami Európában egyedülálló, stb... Helyben adott a Rezi vár egy panorámás hegyormon, ahova nemcsak gyalogosan, hanem autóval is fel lehet jutni, a várromnál pihenő és tűzrakóhely is található.
--------------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
-------------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! Got a question? Get in contact.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 471 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk