III. kerület, Csillaghegy Kiadó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 150 m2
Telekterület 1 m2
Közvetítői azonosító: COM UZ006863 Azonosító: 22981744
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 388
Kiadó egyéb ipari ingatlan
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Csillaghegy legforgalmasabb utcájában sarki üzletház tetőtéri részének leválasztott 150 m2-es nyugati része hosszútávra kiadó. Az épület mindkét útról jól látható, könnyen megközelíthető. A földszinti részen van bankfiók, posta és nyomtatvány nagykereskedés is, ennek köszönhetően nagy az ügyfélforgalom.
Ehhez a 150 m2-es tetőtéri részhez külön lépcső vezet illetve egy panoráma lift és egy 8 személy kapacitású lift is rendelkezésre áll. A fűtés és a klímaberendezés központi, átalánydíjas elszámolással. Közüzemi díjak költségeinek a fedezésére a fizetendő közös költség 6 EUR/hó/m2.
Igény esetén további helyiségek is bérelhetők az emeleten, a pincében ill. az épület előtt van egy 200 m2-es bemutató célú terület.
Az épület mögötti bekerített területre teherautóval is be lehet állni és innen közvetlenül is be lehet menni az épületbe. A parkolás ingyenes az épület előtt ill. a mellékutcában. Az épülettel szemben is van egy kisebb ügyfélparkoló.
Kiválóan alkalmas lehet cégközpontnak, irodának, bemutatóteremnek, üzletnek, fitness -, egészségügyi - és sport központnak

Tovább olvasom expand_more
Térkép III. kerület, Csillaghegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 388
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch