Bezárás

11. kerület, Örsöd

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 554 m²
Min. bérelhető 277 m²
Ár havonta 1 108 000 Ft
  • Térkép
Németh Gábor
06 30 241 ···
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája B vagy B+
Emelet 1
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 277 m²
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest városhatárnak délnyugati ipari-kereskedelmi térségében helyezkedik el. Az M7-M1 autópálya és az Egér út találkozásának közvetlen szomszédsága miatt az áruforgalom szempontjából rendkívül jól megközelíthető. Tömegközlekedés 87-es számú BKK buszjárattal megoldott, illetve a város közelesége miatt személyautóval vagy akár kerékpárral is könnyen megközelíthető. A rendkívül jó közlekedés mellett a budai városhatár zöldje és a budaörsi repülőtértér szomszédsága biztosítja a kiegyensúlyozott környezetet.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Háromszintes téglából készült irodaépület a park É-Ny-i részén található. Az összesen közel 900m2-es irodaépület általános felújításon esett át a 2000-es években. A nyílászárók cseréje a teljes épületen megtörtént, valamint a külső homlokzat hőszigetelő réteget kapott. Ezzel egyidejűleg a közművezetékek, az elektromos hálózat és a fűtési rendszer teljes felújítása is megtörtént. Az épület szintenként kiadó,lift nincs. Az épület környezete jól gondozott, parkosított. A bejárattól 10 méterre található a szilárd burkolatú parkoló terület.

IRODA JELLEMZŐI:
Az irodák déli és északi tájolásúak. Az irodaépületben fan coil rendszerű fűtés-fűtés van kiépítve, mely helyiségenként szabályozható. Minden iroda szalagfüggönnyel van ellátva, valamint a déli fekvésű irodák üvegfelületei hővédő fóliával bevontak. Az irodák és a folyosó padlószőnyeg burkolatú. Az épület bútorzattal nem rendelkezik, de szinte minden helyiségben nagyméretű beépített szekrények találhatóak.

ÉPÜLET MÉRETEI:
Nettó teljes alapterület összesen 691m2
Földszint: 137 nm
Első emelet: 277 nm
Második emelet: 277 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Önálló gázüzemű, fan-coil rendszerű, helyiségenként szabályozható központi fűtés és hűtés. Bútorozatlan irodák, beépített szekrényekkel. Kiépített riasztórendszer.

KÖLTSÉGEK:
Bérleti díj: 2.000 Ft/m2/hó+ÁFA, mely tartalmazza az üzemeltetési költséget is. Az egyes szintek külön is bérelhetőek. A közüzemi díjak (áram, gáz, víz, csatorna) mérőóra alapján, a bérleti díjon felül fizetendők.

PARKOLÁS:
Az épület előtti parkolóban van lehetőség ingyen parkolni.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges.
Az ingatlan hosszabb távra minimum 2 évre kiadó.

Bérleti díj: 2000 Ft/m2/hó+ÁFA

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 241 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk