XIII. kerület, Újlipótváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XIII. kerület, Újlipótváros
Ár havonta
10,81 ezer €
Alapterület
865 m²
Minimum bérelhető
413 m²
Közvetítői azonosító: COM BCU-13-1
Azonosító: 22597464
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
60 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
413 m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
90 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 12.5-13.5 €
Üzemeltetési díj: 1400 HUF
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 413 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Blue Cube irodaház a Váci út irodafolyosóján található, közvetlenül az M3-as metrójárat és számos buszmegálló A,lében. Az épület biciklivel vagy akár hajóval (D11) is könnyedén megközelíthető.

Bérlőinek összesen 9.469 m²-en kínál természetes fényt, nyitható ablakokat és külső árnyékolókat az épület, mely akadálymentes és kártyás belépőrendszerrel is felszerelt. Két bejáratát biztonsági őr védi. A bérlők kényelmét konferenciaterem, étterem, fitneszterem és egy belső udvar szolgálja, melyhez egy pétanque pálya tartozik. Az épületben Unilever márkabolt található, a közeli Duna Plázában pedig számos üzlet, egy gyógyszertár, bank és posta valamint szupermarket áll a látogatók rendelkezésére.