Hévízgyörk, Pest megye

Eladó lakóterület
Ár
250 millió Ft
Telekterület
59919 m²
Azonosító: 21896334
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóterület

Kilátás
panorámás
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

AJÁNLATI IRÁNY ÁR : 250 M Ft

TÖBB CÉLRA IS KIVÁLÓ ALKALMI, KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
A széles körű alkalmazási - beruházási lehetőségek közül is kiemelt jelentőségű a környezetbe illő színvonalas LAKÓPARK ÉPÍTÉSE, melynek megvalósítása az új, ösztönző építőipari szabályozások mellett igen gazdaságos vállalkozási-befektetési eredményt biztosíthat elsősorban a támogatásban részesülő NAGYCSALÁDOK SZÁMÁRA is!

Az ajánlott, - különleges fejlesztési lehetőségekre kiváló ingatlan - Budapesttől 35 kilométerre az M3 autópálya mellett helyezkedik el, ahonnan az ország bármely területe és összes határa három órán belül biztonsággal elérhető. Ez a kiváló területi elhelyezkedés és a rendelkezésre álló közúti-vasúti és légi kapcsolatrendszer mind a nyugat-európai, mind az egyre dinamikusabban fejlődő kelet-nyugati és észak-déli kapcsolatok továbbépítésénél, különös tekintettel a mind gyakoribb magyarországi sport világeseményekre és az egyre nagyobb jelentőségű rekreációs beruházásokra is, jelentős értéknövelő tényezőként vehető figyelembe.
A két, jelenleg 1,0 és 1,1 ha nagyságú halastóval létrehozott mintegy 60 000 m2 nagyságú ápolt gondozott, - tájba illő növényzettel kialakított - ingatlan-együttes jelenleg is keresett turisztikai és pihenési központ. A minden telekhatáron kerítéssel határolt ingatlan Hévízgyörk belterületi besorolású része, a főúthoz közvetlen csatlakozó utcákról és az előkészített további közvetlen bejáratok célszerű kiépítésével érhető el. Elektromos hálózat a területen, a víz, gáz csatorna csatlakozási pontok a telekhatártól mintegy 400 méterre rendelkezésre állnak. Az idegenforgalmi szempontból is keresett vidék a térség egyik különösen vonzó területe, az Országos Ökológiai Hálózat és vízvédelmi terület része. A további, komplex fejlesztés szempontjából nagyszerű lehetőség lehet. területen lévő, vízjogi engedéllyel rendelkező artézi kút is.
A szakhatóságok által kiadott engedélyek és a széles körű fejlesztési lehetőségek, arra utalnak, hogy a további törekvések megvalósításának, valamint új irányok feltárásának és megvalósításának, - melyben a Magyarországnak a világ sport és rekreációs életében az eddigieknél is nagyobb szerepe és feladatai várhatóak, - a jövőben is egyre szélesebb körű esélyei vannak.
A jelentős továbbfejlesztésre előkészített és arra különösen alkalmas ingatlan egyre több látogatót vonz, ezáltal a környék idegenforgalmi értékét is számottevően növeli.


AJÁNLATI IRÁNY ÁR : 250 M Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft