Hévízgyörk, Pest megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 59919 m2
Azonosító: 21896214
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 977
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

AJÁNLATI IRÁNY ÁR : 1,0 M EUR
LAKÓPARKNAK, KÜLÖNÖSEN ALKALMAS AJÁNLAT!
A széles körű alkalmazási, - sport és egyéb beruházási lehetőségek közül is - kiemelten jelentős a csodálatos környezetbe illő színvonalas LAKÓPARK ÉPÍTÉS, melynek megvalósítása az új, ösztönző építőipari szabályozások mellett igen gazdaságos különösen a támogatásra pályázó NAGYCSALÁDOK SZÁMÁRA is!

A - többirányú fejlesztési lehetőségekre kiváló adottságú ingatlan - Budapesttől 35 kilométerre az M3 autópálya mellett helyezkedik el, ahonnan az ország bármely területe és összes határa három órán belül biztonsággal elérhető. Ez a különösen értékes területi elhelyezkedés és a rendelkezésre álló közúti-vasúti és légi kapcsolatrendszer mind a nyugat-európai, mind az egyre dinamikusabban fejlődő nemzetközi sport és egyéb kapcsolatok továbbépítésénél, különös tekintettel a mind gyakoribb magyarországi világeseményekre és az egyre nagyobb jelentőségű rekreációs beruházásokra is, jelentős értéknövelő tényezőként vehető figyelembe.
A két, jelenleg 1,0 és 1,1 ha nagyságú halastóval kialakított mintegy 60 000 m2 nagyságú ápolt – gondozott, tájba illő növényzettel kialakított ingatlan-együttes jelenleg is keresett turisztikai és pihenési központ. A minden telekhatáron kerítéssel határolt ingatlan Hévízgyörk belterületi besorolású része, a főúthoz közvetlen csatlakozó utcákról és az előkészített további közvetlen bejáratok célszerű kiépítésével érhető el. Lényeges szempont, hogy az elektromos hálózat a területen, a víz, gáz csatorna csatlakozási pontok a telekhatártól mintegy 400 méterre állnak rendelkezésre. Az idegenforgalmi szempontból is keresett vidék a térség egyik különösen vonzó területe, az Országos Ökológiai Hálózat és vízvédelmi terület része. A területen lévő, vízjogi engedéllyel rendelkező artézi kút is nagyszerű lehetőség lehet a további, komplex fejlesztés szempontjából.
A szakhatóságok által kiadott engedélyek és a széleskörű fejlesztési lehetőségek, arra utalnak, hogy a további törekvések megvalósításának, valamint új irányok feltárásának és megvalósításának, - melyben a Magyarországnak a világ sport és rekreációs életében az eddigieknél is nagyobb szerepe és feladatai várhatóak, - a jövőben is reális esélyei vannak.
A jelentős továbbfejlesztésre előkészített és arra különösen alkalmas ingatlan egyre több látogatót vonz, ezáltal a környék idegenforgalmi értékét is számottevően növeli.

AJÁNLATI IRÁNY ÁR : 1,0 M EUR + ÁFA

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévízgyörk, Pest megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 977
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch