Bezárás

Somogyzsitfa, Somogy megye

Eladó telephely
Alapterület 4 275 m²
Telekterület 41 202 m²
Ár 295 millió Ft
  • Térkép
Kővári Edit
06 70 458 ···

Eladó telephely

Jól működő, folyamatos szerződéses állománnyal rendelkező állattartó telep eladó.
Somogy megyében, Az M7-es autópálya közelében, bármely közlekedési eszközzel jól megközelíthető helyen, 41.202 nm-es mezőgazdasági állatkomplexum eladó.
A telepen mintegy 35.000 db állat tartásához, szakszerű ellátásához szükséges építményekkel , technikai, gépészeti berendezésekkel rendelkezik.
A terület körbe kerített drótfonatos kerítéssel, míg a főbejárati kapu egyedi fém szerkezetű, távirányítós, kaputelefonnal, biztonsági kamerával ellátott.
Az északi főbejárattól jobbra található egy 10 tonna teherbírású hídmérleg. illetve az mögött a fúrt kút, valamint a hidroglóbusz víztároló.
A bejárattól balra minden igényt kielégítő, berendezett lakóház, irodaépület, egy épületegységet alkotva a műhely és tároló épületrészekkel.
Az ingatlan középső részén található a 4 db pulykanevelő istálló, illetve egy teljesen felújított épület,ami a tulajdonos jelenlegi lakóháza.
Valamennyi épület és építmény mellett ipari igénybevételre méretezett, vasbeton burkolatú út található.
Állattartó istállók összes alapterülete 3850 m2 , beton burkolattal.
Lakóház 140 m2, 80 m2-es fedett terasszal. Gazdasági épületek: szolgálati lakás szociális blokkal 52 m2, műhely-garázs 71 m2, fedett szalmatároló 150 m2.
Kiépítést nyert a vezetékes földgáz, ezáltal korszerű a fűtési rendszer az istállókban, a lakrészeken és az iroda épületekbe egyaránt.
A vállalkozás kialakult üzleti-vevőkörrel rendelkezik.
Bővebb információt és gazdasági eredményeket személyes megtekintés alkalmával biztosítunk.
Az ingatlan irányára: 295 millió Ft

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 458 ···
Üzenetet küldök