Érdekli az ingatlan?

Telefon:

+36 30 445- mutasd

Dömötör László - Duna House, Zalaegerszeg

E-mail a hirdetőnek:

E-mail cím vagy telefonszám megadása kötelező!


Kérjük, írja be az alább látható kódot:
új kódot kérek

Eladó családi ház, Zala megye, Zalaegerszeg, 10.5 M Ft, 90 m²

Azonosító szám: 20187355
Kedvencek közé

Hirdetés adatai:

Ajánlat
eladásra kínált ingatlan
Típus
családi ház
Vételár
10.5 M Ft
Alapterület
90 m²
Telekterület
1 304 m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Pince
van
Tetőtér
nem beépíthető
Fűtés
gázkazán
Komfort
összkomfortos
Parkolás
telken parkoló
Kilátás
utcai
Zala megye, Zalaegerszeg (Csácsbozsok)
A hirdető megjegyzése:
Áresés!
Családi házra vágyik, elérhető áron?
Zalaegerszeg Csácsi városrészén, a Balatoni út közelében ajánlom ezt 90 nm-es, 3 szobás, hagyományos sátortetős családi házat. A lakóház egy 1304 nm-es telken terül el, aminek egy része gyümölcsfákkal beültetett, a másik fele pedig konyhakertként használható. A telken három épület található, az utcafronton a lakóház, az udvarban pedig két tégla melléképület.

A lakóház klasszikus 60-as években épült "kockaház" masszív tégla falazattal, alápincézve. A tetőszerkezete jó állapotú. A lakásba egy majd 7 nm-es déli tájolású üveges fedett teraszról jutunk be, ahol gyönyörű télikert alakítható ki. Az előszobába lépve, szemben találjuk a két világos, nagyméretű, utcára néző szobát. A bejárattól balra nyílik egy kisszoba amely az udvarra néz, jobbra pedig a fürdőszoba található. Az előszoba bejárata mellett jutunk be a tágas konyhába, ahonnan nyílik a kamra, illetve a tárolóhelyiség, innen feljuthatunk a padlásra, és kijuthatunk a teraszra. A ház központi fűtéses, ami gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal is üzemeltethető. A kettő fűtési mód kombinálása lehetővé teszi a gazdaságos és kényelmes fűtési módot.
A lakóházzal összeépítve találunk egy melléképületet, ebben kapott helyet a nyári konyha, a garázs és még egy tároló helyiség is. Az udvarban van még egy különálló melléképület , ebben két tárolóhelyiség van kialakítva. Az udvarban van egy fúrt kút ami nagyon praktikus, mert csapadékszegény időszakban ebből gazdaságosan öntözhetők a növények.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt.
Ne feledje: Vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Képek