Érdekli az ingatlan?

Telefon:

+36 70 773- mutasd
+36 20 966- mutasd

Dr. Hannig Éva

Dr. Hannig Éva

E-mail a hirdetőnek:

E-mail cím vagy telefonszám megadása kötelező!


Kérjük, írja be az alább látható kódot:
új kódot kérek

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 11. kerület, Magyari István utca, 24.9 M Ft

Azonosító szám: 7179460
Kedvencek közé
A hirdetés jelenleg nem aktív.

Hirdetés adatai:

Ajánlat
eladásra kínált ingatlan
Típus
tégla építésű lakás
Vételár
24.9 M Ft
Alapterület
79 m²
Ingatlan állapota
felújított
Szobák száma
2
Emelet
3
Épület szintjei
4
Fűtés
egyéb
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Parkolás
utcán, közterületen
térkép »
Budapest, 11. kerület, (Szentimreváros), Magyari István utca
A hirdető megjegyzése:
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a Gellért-hegy és az egyetemek közelében épült a XI. kerületben, Szentimreváros és Kelenföld határán. A terület könnyen elérhető, jó közlekedéssel és infrastruktúrával ellátott. A főváros minden pontja könnyen megközelíthető és az összes közintézmény (iskola, óvoda, orvos...) 10 percen belül megtalálható. Kényelmessé teszi a mindennapokat az Allee Bevásárlóközpont és a Budai Vásárcsarnok közelsége. Kellemes pihenési lehetőséget kínál a közeli Feneketlen-tó is és az ingatlantól pár percre található szép parkos játszótér is.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
Az 1942-ben épült ház egyik része három, másik része öt emeletes. A ház karbantartása, javítása folyamatos. Nemrégiben került felújításra, javításra a tető. A legközelebbi tervek között a gáz fővezetékek cseréje és a homlokzat felújítása szerepel. Várható, hogy a lift is felújításra kerül majd – jól működő régi rendszerű, kulcsos, visszaküldős. A lakások száma 36.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a ház alacsonyabb szárnyában található igen kedvező helyen, hiszen a lépcsőházból egy mindössze pár méteres folyosó végéből nyílik. A lakás adottságai kiválóak, jól alakítható. A lakás néhány éve került felújításra, átalakításra. Ennek során kicseréltek minden olyan csövet és vezetéket, amelyiknek az állapota azt megkívánta. Felújításra került a melegburkolat, míg a hidegburkolat mindenütt új. Ekkor alakult ki a helyiségek jelenlegi rendje. A mostani konyha helyén régebben a fürdőszoba volt, az étkező rész eredetileg hallként funkcionált, a mostani fürdőszoba korábban a konyhának és egy külön helyiségben lévő WC-nek adott helyet, valamint a lakás előtti terasz be volt építve. A helyiségek cseréjének köszönhetően a konyha és a fürdőszoba teljesen új.
Az előszobába a kellemes, üde zöld udvarra néző teraszról léphetünk. Innen nyílik egyenesen a fürdőszoba, balra a szoba és jobbra a nappali, amiben az étkező is helyet kapott és innen nyílik a konyha. Ehhez a szobához egy kis erkély is kapcsolódik. Igény esetén visszaállítható minden változtatás, a terasz akár szobaként vagy étkezővel rendelkező konyhaként is kialakítható.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 79nm, ami magában foglalja a jelenleg teraszként funkcionáló részt és az erkélyt is. A nappali igen tágas és dekoratív 36nm-vel és a szoba is kellemesen használható 13,5nm nagyságával.
Belmagasság: 2,9m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A lakás fűtése vegyes. Korábban HÉRA, illetve konvektor biztosította a meleget minden helyiségben. Jelenleg a szobában egy kisméretű és HÉRÁ-s cserépkályha működi, a fürdőszobában egy modern, törölközőszárító kialakítású falra szerelt villanyradiátor, míg a nappaliban dekoratív, fatüzelésű kandalló. A gázcsonk megmaradt, így visszaállítható a gázfűtés. Amennyiben cirko-fűtést kíván a lakás új tulajdonosa kialakítani, abban az esetben a mostani, saját tulajdonú kémény(eke)t ki kell bélelni, de szerencsére a szükséges távolság nem nagy. A melegvizet villanybojler biztosítja. Vízóra nem került felszerelésre, de a helye kialakításra került.

KÖLTSÉGEK:
A közös költsége a lakásnak a vízfogyasztással egyetemben mindösszesen 16,000,- forint, mely biztosítást és felújítási alapot is tartalmaz. A fűtési költségek a fent részletezett fűtés-rendszer miatt igen kedvezőek.

TÁROLÓ:
A lakáshoz a pincében található 3nm nagyságú tároló is tartozik, amelyet a jelenlegi tulajdonos nem használ.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház körüli közterületen van lehetőség – kerületi lakosoknak igen kedvezményesen, illetőleg a környéken több teremgarázsban is van parkoló bérlési lehetőség.

Irányára: 24,9 MFt.

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant a XI. kerületben, tekintse meg irodánk további hirdetéseit!

Képek