Mentés
Azonosító szám: 20158419

Somogy megye, Kaposvár

Eladó, újszerű tanya

89 M Ft
306 000 €
860 m²

alapterület

25 152 m²

telekterület

8

szoba

+36 70 773- mutasd
A telefonban hivatkozzon erre az azonosítóra: COM 2317
Balaton Beach Ingatlaniroda
Balaton Beach Ingatlaniroda
Az iroda további hirdetései

Árfigyelő e-mail

, és mi azonnal értesítjük e-mailben, ha változik az ingatlan ára.
TípustanyaIngatlan állapotaújszerű
Épület szintjei2Fűtésgáz (cirko)
KomfortduplakomfortosParkolásgarázs - az árban
KilátáspanorámásLégkondicionálóvan
Lovas Ranch Kaposváron gyönyörű környezetben!

Impozáns megjelenésű lovasbirtokot ajánlok Önöknek gyönyörű mediterrán házzal, 8 boxos istállóval. Az emeleten 2 apartmannal, hatalmas körbekerített területtel.

Ez a lovasbirtok ötvözi a nagyváros adta sokrétű szolgáltatásokat, valamint - a csak keveseknek megadatott -, minden kényelemmel megáldott hatalmas területen nyugvó családi birtok adta nyugalmat. A Birtok Kaposvártól csupán pár km távolságra terül el, a település végében, ahol már csak szántóföldek és erdők húzódnak. Közvetlen környezetében gyönyörű Villaszerű családi házak húzódnak.
Az ingatlan Kaposvár belvárostól 5 km távolságra helyezkedik el. Az M7-es autópályától, illetve a Balatontól 35 km-re található, az autópályáig részben gyorsforgalmi úton közelíthető meg, kb. 30 perc alatt. A gyorsforgalmi út (67-es gyorsforgalmi) többi része az elkövetkező években épül meg.

Az ingatlan 2,5 ha területen fekszik, melyből kb. 6000 m2-t belső kerítés választ el a fennmaradó kb. 1,9 ha legelőtől. Az ingatlanon egy egyszintes, mediterrán jellegű lakóház, (190 nm + 40 terasz, dupla garázs, hatalmas amerikai konyhás nappali ebédlősarokkal, 3 szoba, 2 fürdőszoba, az egyikben szauna előkészítéssel, konditeremmel, gardrób, és nagyméretű kertkapcsolatos terasz), és egy istállóépület, (670 nm), található, melyhez zárt trágyatároló, illetve tűzivíz tározó kapcsolódik. A lakóépületet és a gazdasági részt belső kerítés határolja, mindegyikhez külön elektromos kapu tartozik, illetve külön belső út vezet az épületekhez. Az gazdasági épületben egy 8 boxos istálló, terménytároló, műhelyek (garázsok), nyerges szoba, vizesblokk, illetve 2 db külön bejáratú, egyenként kb. 60 m2 alapterületű összkomfortos apartman található, melyből az egyik jelenleg irodaként üzemel.

A terület teljesen zárt kerítésrendszerrel van ellátva, kiépített villanypásztor-rendszerrel. A parkosítás teljes körűen megtörtént, kb. 250 db 5-6 év átlagéletkorú fa, illetve kb. 80 db 2-3 év átlagéletkorú bokor került elhelyezésre.

A gazdasági épület körül mintegy 1000 m2 aszfaltburkolat található, a lakóház megközelítése és kerülete pedig mintegy 250 m2 térkő burkolattal lett kirakva.
Gondolom azt mondanom sem kell, hogy az ingatlan ára meg sem közelíti a valódi értékét, az ár a mai piaci viszonyoknak megfelelően lett kialakítva.
Ha Ön olyan szerencsés helyzetben van, hogy megvásárolhatja az ingatlant, akkor hívjon, nem fog csalódni, azt garantálom!
Teljes tervdokumentációt tudok küldeni.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

A környék leírása

Kaposvártól pár km-re található ez a gyönyörű, modern Lovasbirtok, nyugodt, elegáns környezetben.

Jellemzők
azonnal költözhető
jó elrendezésű
jó közlekedés
panorámás
dupla garázs
kocsibeálló
amerikai konyha
kandalló
légkondícionált
parkosított kert
csendes
világos